Kedrodasos beach

  Kedrodasos beach ligt in het zuidwesten van Kreta op drie kilometer rijden van Elafonisi. Een wat verscholen strand en een prima alternatief voor het drukkere Elafonisi beach. Langs het zandstrand vind je een bos van cederbomen. Kedrodasos is niet georganiseerd en je moet er wel wat voor doen om er te geraken. Het laatste gedeelte dien je te voet door de duinen af te leggen.

  Kedrodasos beach is één van de mooiste stranden van Kreta

  Het zandstrand is wit van kleur en het zeewater kleurt hier de mooiste kleuren turquoise en blauw. Er zijn geen voorzieningen en je dient dus zelf iets te eten en drinken mee te nemen. Tevens is een parasol aan te raden tegen de felle zon. Ruim na een dagje zon, zee en strand je eigen afval op en neem dit mee naar een afvalcontainer.

  De zeebodem van Kedrodasos beach loopt geleidelijk af en is bedekt met zand. Het strand is zo’n 400 meter lang en op sommige plaatsen 20 meter breed. Tevens een strand voor families met kinderen en het is geliefd bij de lokale bevolking. In de zandduinen achter het strand onder de cederbomen wordt graag gekampeerd.

  foto album Kreta

  Meer Griekenland aanbiedingen