Vakantie aanbiedingen Naxos

    Op vakantie naar Naxos in Griekenland? Op deze pagina vind je dagelijks updates met vakantie aanbiedingen naar het Griekse eiland Naxos. Pakketreizen inclusief vlucht, accommodatie, veerdiensten en transfers. Last minute reizen naar vakantiebestemmingen als Naxos-stad en Agios Prokopios. Kleinschalige appartementen en hotels aan zee, in de gezellige centra of met een mooi uitzicht over het Cycladen eiland.

    Vakantie aanbiedingen Naxos in Griekenland

    Vakantie aanbiedingen naar Naxos zijn soms al beschikbaar vanaf € 399,-. Het betreft dan een last minute reis met vertrekdatum op korte termijn. Ook zijn er aanbiedingen voor een latere vertrekdatum. Zowel voor een zon, zee en strandvakantie kun je naar Naxos reizen, maar ook voor een stukje cultuur, natuur en gastronomie. Op Naxos is weinig aanbod van all-inclusive resorts. Wel zijn er appartementen, hotels en boutique-hotels verspreid over het Cycladen-eilanden te vinden. Bekijk de twee Kouros-beelden en geniet van de zonsondergang door de Portara bij de hoofdstad.

    Je kunt Naxos bereiken met een binnenlandse dagelijkse vlucht vanuit Athene. Andere mogelijkheid is met een veerdienst vanuit meerdere havens. Bijvoorbeeld vanuit Piraeus, maar ook vanuit Mykonos of Santorini.

    Meer Griekenland aanbiedingen