Kosmitis Hotel

Het Kosmitis Hotel is een vier sterren hotel in Naoussa op het Griekse eiland Paros. Het ligt direct aan Ag. Anargyri beach en op loopafstand (900 meter) van het haventje en centrum van het pittoreske Naoussa. Je hebt een fraai uitzicht op de baai en hotel is kleinschalig opgezet en gebouwd volgens typisch Cycladische architectuur. Kosmitis Hotel en Residence is geopend van mei tot en met september.

Het Kosmitis Hotel is kleinschalig in Naoussa op Paros

In totaal zijn er 32 verschillende hotelkamers in het hotel en variërend van een standaard double room tot een family room voor maximaal vier personen. Het zwembad is groot en ligt pal aan het strand. Het Kosmitis Hotel heeft een luxe uitstraling en de ligging is prima om Paros zelf te gaan ontdekken tijdens je vakantie. Uiteraard is er WiFi zowel in de kamers als bij het zwembad en een indoor en outdoor restaurant. Je huurauto kun je gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel en er is een tennisbaar voor de sportievelingen.

Er zijn niet alleen hotelkamers beschikbaar, maar in de Kosmitis residence ook appartementen voor twee tot zes personen. De residences liggen direct naast het hotel op 120 meter van het strand en de Egeïsche Zee.

Kosmitis Hotel accommodaties

Kosmitis Hotel in Naoussa op Paros

Kosmitis Hotel – kamer in Naoussa op Paros

Het Kosmitis Hotel in Naoussa op Paros heeft kamer voor één tot vier personen. Kamer variëren van double standard room to familiekamers met balkon met zitje en uitzicht op de tuin en verderop de Egeïsche Zee. Uiteraard is er WiFi beschikbaar op de kamers en zijn de kamers uitgerust met een koelkast met mini-bar. 

Ook zijn de kamers uitgerust met airconditioning en is er een flatscreen TV beschikbaar. In totaal zijn er 32 verschillende hotelkamers. Zoek je wat meer ruimte dan kun je voor de Kosmitis Residences gaan. Dit zijn appartementen direct naast het hotel gelegen en voor maximaal zes personen beschikbaar.