Vakantie aanbiedingen Skiathos

    Op vakantie naar Skiathos in Griekenland? Hier vind je dagelijkse update van vakantie aanbiedingen naar Skiathos stad, Achladies en Agia Paraskevi. Op het groene eiland Skiathos kun je mooie wandelingen maken door de natuur en genieten op de terrasjes aan de haven op de boulevard van Skiathos-stad. Vakantie aanbiedingen naar Skiathos worden het hele jaar door aangeboden met vertrekdata tussen eind april en half oktober en met rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam.

    Vakantie aanbiedingen naar het Griekse eiland Skiathos

    Vakantie aanbiedingen naar Skiathos worden in het voor- en naseizoen voordelig aangeboden. Het betreft dan een last minute reis met vertrekdatum binnen een week. Zowel voor een zon, zee en strandvakantie kun je naar Skiathos, maar ook voor een stukje cultuur, natuur en gastronomie. Ontdek de fraaie stranden op het Sporaden-eiland en maak kennis met het gezellige historische centrum van de hoofdstad.

    Skiathos kun je met en rechtstreekse vlucht vanuit Nederland bereiken. Alternatieven zijn een binnenlandse vlucht vanuit Athene of met de veerboot. Vanuit verschillende havens zijn er verbindingen, waaronder vanuit Thessaloniki en de andere Sporaden.

    Meer Griekenland aanbiedingen