Mamma Mia Here We Go Again

  Na het grote succes van Mamma Mia! in 2008 besloot Universal Pictures om een vervolg te maken op de romantische muzikale hitkomedie vol met hits van ABBA. Wie heeft er niet mee zitten zingen in de bioscoop of thuis op de bank met hits, zoals Dancing Queen, Voulez Vous en natuurlijk Mammia Mia. Deze zomer draait vanaf 18 juli Mamma Mia! Here We Go Again in de Nederlandse bioscopen. Het tweede deel van deze hilarische musical komedie speelt zich grotendeels af op het fictieve Griekse eiland Kalokairi.

  Mamma Mia! Here We Go Again op het Griekse eiland Kalokairi

  De cast van Mamma Mia! Here We Go Again bestaat uit bekende acteurs met in de hoofdrol Lily James als de jonge Donna en Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn als haar vriendinnen Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, de jonge Bill door Josh Dylan en de jonge Harry door Hugh Skinner. Ook is er een rol voor wereldster Cher als Sophie’s oma.

  Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna terug, met Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, Pierce Brosnan als Sam, Stellan Skarsgård als Bill en Colin Firth als Harry

  Kalokairi, zomer in het Grieks, is een paradijsje in de Middellandse Zee. In de film keert men ook terug in de tijd en zien we bijvoorbeeld hoe de relaties uit het heden tot stand zijn gekomen in deze feel-good film. Mamma Mia! Here We Go Again is geproduceerd door Judy Craymer en Gary Goetzman. Zij zijn ook de producenten van het eerste deel en Craymer is bedenker en producent van de wereldwijd succesvolle gelijknamige musical. Het verhaal is geschreven door Ol Parker naar een verhaal van Catherine Johnson, Richard Curtis en de eerdergenoemde Ol Parker.

  Bestel je kaartjes voor de Ladies night van de film op 18 juli 2018.

  Bekijk de officiële trailer van Mamma Mia! Here We Go Again met Nederlandse ondertiteling.

  Wat zijn jouw tips?