Makis Seviloglou Concert Tour

Makis Seviloglou is componist en zanger. In Griekenland is hij met zijn band een fenomeen en ook in Nederland staat hij regelmatig op de bühne. In 2014 gaf hij al een concert tour in Nederland in verschillende theaters om zijn CD “Open Window” te promoten. In maart en april geeft hij 11 nieuwe concerten tijdens de Makis Seviloglou Concert Tour 2016.

Makis Seviloglou Concert Tour maart en april 2016 in Nederland

Makis Seviloglou treedt op met gitarist en bouzoukispeler Dimitris Lappas, Thanos Stavridis op het accordeon, akoestische gitarist Marios Makris en Dimitris Kitsios op de “double base”. Zangeres Christina Karafillaki zal hem bij deze tour vergezellen. Een avond of middag vol Grieks topentertainment. Als Griekenlandfan mag je dit niet missen. Reserveer tijdig je concertkaartjes.

Makis Seviloglou concert tour Metaxa proeverij

Makis Seviloglou concert tour – Metaxa proeverij

Op 19 maart start de concert tour in theater Piet Mondriaan in Abcoude en op 1 april is het laatste en tiende optreden van Makis met zijn band in schouwburg de Meerse in Hoofddorp. Een tour van 14 dagen door heel Nederland.

Griekenland.net en Metaxa zijn bij vier concerten aanwezig voor een extra Grieks tintje: 19 maart Abcoude, 21 maart in Nijmegen, 25 maart in Rotterdam en 1 april in Hoofddorp. Je kunt vooraf aan deze concerten, in de pauzes en na de optredens kennis maken met Metaxa 5***** en 7******* sterren. Bovendien beantwoorden we graag al je vragen over vakanties naar Griekenland. En we zorgen voor nieuwe inspiratie voor je Griekenland reizen.

Makis Seviloglou Concert Tour theaters en kaartjes

ABCOUDE
Datum: zaterdag 19 maart 2016
Aanvang: 20.15 uur
Locatie: Theater Piet Mondriaan
Extra: Metaxa proeven en Griekenland.net
Concertkaartjes: www.ab-art.nl

NIJMEGEN
Datum: maandag 21 maart 2016
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Theater LUX
Extra: Metaxa proeven en Griekenland.net
Concertkaartjes: www.lux-nijmegen.nl

ROTTERDAM
Datum: vrijdag 25 maart 2016
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Theater De Doelen
Extra: Metaxa proeven en Griekenland.net
Concertkaartjes: www.dedoelen.nl

HOOFDDORP
Datum: vrijdag 1 april 2016
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Schouwburg de Meerse
Extra: Metaxa proeven en Griekenland.net
Concertkaartjes: www.demeerse.nl

Wat zijn jouw tips?