Meer Griekenland op nieuwe site Eliza was here

7 november 2014 Bas Wanrooij
Eliza was here nieuwe site

Nieuwe website Eliza was here – grote foto

Eliza was here is, sinds deze week, online helemaal klaar voor de toekomst. De website van de touroperator is compleet nieuw opgezet en wat direct opvalt zijn de aansprekende grote foto’s. Het aanbod van vakanties naar Griekenland is voor 2015 uitgebreid met nieuwe accommodaties “weg van de massa”.

Niet alleen de accommodaties van Eliza zijn te zien op haar website. Bij de Griekse bestemmingen vind je her en der ook reisverhalen en lokale recepten. Bij Kefalonia is Petani beach de tip van Eliza voor een prachtige zonsondergang en op Lefkas is de Sea Mansion Villa één van de nieuwe telgen voor 2015.

Nieuwe site Eliza was here optimaal voor smartphone en tablet

Steeds meer gebruiken we tablets en smartphones voor vakanties. “Het bezoek op de website van Eliza was here met mobile devices is in een jaar tijd sterk toegenomen. Met tablets steeg het bezoek met 22,79% ten opzichte van een jaar geleden. De conversie is zelfs nog beter en steeg met meer dan 88% vanaf tablets. 70% van deze bezoekers gebruikt daarbij een iPad”, zegt Yuri Deutekom Commercieel Manager bij Eliza was here.

De nieuwe site van Eliza was here is “responsive” en kun je raadplegen op verschillende apparaten. Het formaat van het scherm maakt niet uit en de site past zich hier vanzelf naar aan. Zo kun je altijd en overal op de website terecht voor je vakantie naar Griekenland.