Nieuwste ontdekkingen Eliza was here in Griekenland

5 maart 2019 Bas Wanrooij

Nieuwste ontdekkingen Eliza was here in Griekenland 2019Voor het zomerseizoen van dit jaar heeft reisorganisatie Eliza was here weer prachtige nieuwe ontdekkingen in Griekenland. Van authentieke finca’s tot luxe appartementen of villa’s met privé-zwembad. En je krijgt bij elke reis je eigen huurauto om de Griekse bestemming te ontdekken waar en wanneer jij dat wilt. Er zijn zelfs splinternieuwe accommodaties bij die deze maand worden opgeleverd.

Zes nieuwe vakantie-adresjes op Zakynthos

Op het Ionische eiland Zakynthos zijn zes nieuwe vakantieadresjes te boeken dit jaar. Wat dacht je van Arismari Luxury Villas met infinity pool en eindeloos uitzicht op zee. Of de nieuwe 4-kamer Azzure Vista Villa en Appartementen Azzure Vista in Vassilikos. Bij Leeda’s Cottages geniet je van een rustige omgeving tussen de olijfbomen in het zuiden van Zakynthos.

Ook op het eiland Karpathos heeft Eliza was here zes nieuwe accommodaties in 2019. Genieten van luxe in Theros Luxury Villas of op je terras van Vente Isolano een wijntje drinken met uitzicht op Kyra Panagia beach.

Nieuwe accommodaties Santorini, Lefkas en Kreta

Op het romantische eiland Santorini kun je van april tot en met oktober verblijven in nieuwe adresjes. Sla linksaf op het vulkaaneiland bij Vino Houses. Het groene Lefkas is ook in 2019 een populaire vakantiebestemming. Deze zomer kun je relaxen bij het Villa Olga Lounge Hotel war je kookcursussen kunt volgen van locals tijdens je verblijf. Op Kreta zijn de authentieke Hotel Elia een nieuw adresje. Alvast een fijne vakantie!