Meer kleinschalige accommodaties Griekenland bij Sunweb

10 november 2014 Bas Wanrooij
Subweb nieuwe website en meer kleinschalige accommodaties Griekenland

Nieuwe website Sunweb meer aanbod Griekenland

Niet alleen Eliza was here vernieuwde haar website, maar ook Sunweb.nl is in een heel nieuw jasje gestoken. Beide reismerken zijn onderdeel van de internationale Sundiogroup. Eerder dit jaar kozen bezoekers van Griekenland.net Sunweb als favoriete reisorganisatie voor hun vakantie naar Griekenland. Voor 2015 biedt Sunweb meer kleinschalige accommodaties in Griekenland aan.

Niet alleen het design is compleet vernieuwd, maar ook de techniek van de website van Sunweb is verbeterd. Grotere en meer aansprekende foto’s brengen je in de vakantiestemming en handig zijn de tips die je krijgt voor andere vergelijkbare hotels of appartementen. Fijn Harry bedankt!

Kleinschalige accommodaties Griekenland

Griekenland is het land bij uitstek om vakantie te vieren in kleinschalige accommodaties. Veel hotels, appartementen, studio’s en zelfs villa’s zijn traditioneel in handen van families. Echte familiebedrijven met eventueel een Griekse taveerne of restaurant. Gastvrijheid, daar zal het hier zeker niet aan ontbreken. Nieuw bij Sunweb zijn kleinschalige appartementen als Erietta op Zakynthos, Ioanian Arches op Corfu en Royal Nidri op Lefkas.

Op Kos meer vier- en vijfsterren hotels

Op het eiland Kos biedt Sunweb volgend jaar meer luxe accommodaties aan. Geen andere vakantiebestemmingen op Kos, maar als aanvulling op het huidige aanbod. Hotelketen Mitsis heeft bij Kardamena meerdere luxe resorts bij elkaar gebouwd in een soort groot vakantiedorp. Ook in Kos-stad en in de omgeving zijn genoeg vier- en vijfsterren hotels te vinden.