Nieuwe bestemmingen en accommodaties Griekenland 2023

2 december 2022 Bas Wanrooij
Nieuw vakantie-aanbod voor Griekenland in 2023

Damatria beach op Karpathos

Net als dit jaar wordt er in 2023 ook weer rechtstreeks gevlogen op zeventien verschillende vliegvelden vanuit Nederland. Griekenland is meer dan alleen de (populaire) eilanden en bezoek ook eens het Griekse vasteland. Zo heeft Eliza was here Pieria als nieuwe bestemming voor volgend jaar. Deze streek wordt ook wel de Olympus Rivièra genoemd en ligt op driekwartier rijden met je huurauto vanaf de stad Thessaloniki en een uur van de luchthaven.

Nieuwe accommodaties Griekenland zomer 2023

Nieuwe Griekse accommodaties zijn er elk jaar wel te noemen. Maar, er wordt ook heel wat nieuw gebouwd of worden hotels en appartementen in Griekenland grondig gerenoveerd. Ross Holidays heeft voor 2023 Huis Peristera in het hoofdstadje Vathi op het eiland Ithaki erbij. Tevens heeft Ross momenteel o.a. 10% vroegboekkorting voor vakanties in aankomende zomer.

Nieuwe adresjes op Karpathos 2023Bij Eliza was here kun je voor de zomer van 2023 op Karpathos kiezen voor de splinternieuwe Amopi Sea View Villas, Incognito Luxury Villas in Arkassa of de ElliAnna Luxury Villas in Pigadia. Drie nieuwe pareltjes. Op Rhodos wordt voor Eliza het populaire Hotel Kouros gerenoveerd en op de Peloponnesos zijn Kotroni Villas en Mani Luxury Suites nieuw voor Griekenland volgend jaar. In het zuiden van Corfu is het Corfu Sun ’n Chill Beach House, direct aan het zandstrand, toegevoegd.

Sunweb krijgt o.a. op Kreta meerdere splinternieuwe (luxe) accommodaties erbij. Zo zijn bijvoorbeeld Hotel Inea bij Chania, Bio Beach Hotel, Orpheas Resort en Hotel Vasia Sea Retreat toegevoegd voor de Griekse zomer van 2023. Ook is het aanbod op Skiathos uitgebreid met Oniro Skiathos en Silverbeach. In Tigaki op Kos zijn appartementen Mythos Suites fraai gerenoveerd en het assortiment met luxe accommodaties is bij Sunweb langs de oostkust op Rhodos verder aangevuld.