Vakantie vroegboeken naar Griekenland

1 september 2015 Bas Wanrooij
Vroegboeken vakantie naar Samos Griekenland

Vroegboeken vakantie – Griekenland 2016

Je vakantie vroegboeken naar Griekenland? Een kreet die meer en meer in de reiswereld wordt gebruikt.

Hoewel last minute een vakantie boeken populair is en daarbij de trend dat reizigers de vakantie steeds korter voor vertrek vastleggen, zijn er genoeg voordelen om je vakantie naar Griekenland juist al vroeg te boeken of te reserveren. Al in september of oktober van 2015 voor de zomer van 2016 zijn er mogelijkheden.

Vroegboeken van populaire accommodaties in Griekenland

Eén van de redenen om al heel vroeg je vakantie naar Griekenland te regelen is een specifiek hotel of appartement. Kleinschalige, goed beoordeelde en populaire accommodaties kunnen snel volgeboekt zijn. Wil je dus zeker zijn van een appartement, villa of hotelkamer dan is het aan te bevelen deze al vroeg te boeken. Pakketreizen (vlucht, transfer en accommodatie) voor volgend jaar staan vaak begin september al bij reisorganisaties online. Ze zijn dan ook al reserveren (voorboeken) of te boeken. Soms zelfs met vroegboekkorting.

Vakantie vroegboeken naar Kreta

Vroegboeken vakantie naar Kreta

Vroegboeken vakantie – Kreta Griekenland

Op Kreta, het grootste eiland van Griekenland, is altijd wel een vakantie-adres te vinden zou je zeggen. Dat klopt ook, maar er zijn ook verschillende appartementen en hotels die al snel zijn volgeboekt.

In Rethymnon zijn appartementen Anna, appartementen Ilian Beach en Hotel Orion elk jaar in trek. Voor Chania zijn appartementen Canea Mare, Hotel Chrispy World en woningen Alexandros gewilde accommodaties voor een vakantie. In Koutouloufari, bij Chersonissos en Malia, zijn appartementen Ippolito Village en appartementen Marni Village interessant om al vroeg te boeken. In het rustig gelegen Vamos zijn de luxe Ellotis Villas een veel geboekt verblijf op het Griekse eiland Kreta.

Vakantie vroegboeken naar Corfu

Vroegboeken vakantie naar Corfu

Vroegboeken vakantie – Corfu Griekenland

Het Griekse eiland Corfu trekt sinds jaar en dag al grote hordes toeristen. Vorig jaar kwamen er meer dan een miljoen vakantiegangers met het vliegtuig naar Korfoe. In Roda, in het noorden van Corfu, zijn appartementen Eveline en Hotel Mitsis Roda Beach Resort populaire verblijfplaatsen in de zomervakantie.

Andere appartementen en hotels op Corfu die in de zomer snel vol zitten zijn appartementen Ghikas, appartementen Mathraki Mill en appartementen Ioanian Arches in Gouvia en Hotel Sunshine Vacation Club in Nissaki.

Vakantie vroegboeken naar Samos

Het groene eiland Samos met het pittoreske Kokkari en Pythagorion is elk jaar een echte Griekse vakantiebestemming. In Ormos is Huize Pantheon een accommodatie waar Nederlanders graag op vakantie gaan. Bij Kokkari zijn appartementen Aiolos en appartementen Dioni populair en in Pythagorion bijvoorbeeld appartementen Fito Aqua Blue Resort (voorheen Fito Bay).

Andere Griekse eilanden en het vasteland vroegboeken

Vakantie vroegboeken naar Kefalonia Griekenland

Vakantie vroegboeken – Kefalonia Griekenland

We hebben hierboven drie Griekse eilanden uitgelicht, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Niet te vergeten natuurlijk ook het vasteland van Griekenland. Op Karpathos, in Karpathos-stad, is Hotel Romantica een accommodatie met echte Griekse gastvrijheid. Op Lesbos is Huize Michaela in Molivos een verblijf in trek en op het eiland Kefalonia Huize Natassa en de luxe Xi beach villa’s.

Voor Zakynthos zijn de luxe villa’s Sea View Castle veel geboekt. Wil je genieten van de mooie stranden op Lefkas dan is El Camino een fraaie accommodatie. Ga je naar de Peloponnesos, op het vasteland van Griekenland, dan is Huize Ktima me Thea in Stoupa een populaire vakantieplek.