Vroegboeken Griekenland 2020

19 november 2019 Bas Wanrooij

Vroegboeken Griekenland 2020 vakantieJe vakantie naar Griekenland vroegboeken heeft zo zijn voordelen. Ook voor de zomer van 2020 is het Griekse vakantie-aanbod online overal al te vinden en te boeken. Er is nog zoveel keuze dat je sowieso de accommodatie kunt uitzoeken waarin je graag wilt verblijven. Wellicht zelfs die ene kamer met uitzicht op zee of op het zwembad die je zo mooi vindt. Een first minute of early-bird naar Griekenland, zoals vroegboeken ook wel wordt genoemd, heeft nog meer voordelen.

Vroegboekvoordeel Sunweb Griekenland

Reisorganisatie Sunweb start vandaag haar vroegboekcampagne voor de zomer van 2020. Boek je je vakantie naar Griekenland tussen 18 november en 31 december 2019 dan zet je de laagste prijs voor je reis neer. Is dezelfde reis vier tot acht weken voor vertrek voordeliger, dan krijg je het verschil terug. Bovendien heb je het recht om de vakantie die je tussen 18 november 2019 en 2 februari 2020 hebt geboekt gratis om te boeken. Op verschillende Griekse accommodaties zijn er ook vroegboekkortingen die oplopen tot driehonderd euro. Nieuw bij Sunweb is het Griekse eiland Mykonos als bestemming voor volgend jaar. Hier vind je online het grootste aanbod Griekenlandreizen voor 2020.

Snelle boekers voordelen TUI Griekenland

Ook TUI biedt vroegboekvoordelen op haar reizen naar Griekenland voor de zomer van 2020. Wie tussen 13 november 2019 en 31 januari 2020 zijn pakketreis boekt via deze reisorganisatie geniet van vroegboekgarantie. Mocht dezelfde vakantie 35 tot 28 dagen voor vertrek goedkoper worden, dan krijg je het verschil van TUI terug. Je hoeft in de eerder genoemde periode ook niets aan te betalen van je reis en er zijn extra vroegboekkortingen op diverse Griekenlandpakketreizen te vinden. TUI heeft Thassos als nieuwe Griekse bestemming voor volgend jaar. Bekijk hier het hele Griekenland aanbod.

Ross Holidays vroegboekvoordeel 2020

Ook de Griekenland-specialist Ross Holidays uit Wijchen biedt vroegboekvoordeel aan haar klanten aan. De vroegboekkorting 2020 geldt voor alle boekingen tot en met 7 januari 2020. Je krijgt 20 kilo ruimbagage per persoon cadeau, voorkeursgarantie, 10% vroegboekkorting en klantenkorting. Zoals gebruikelijk geldt dit niet op reeds gemaakte boekingen en ook niet op themareizen, autorondreizen en zeilen. Nieuw voor 2020 zijn de Griekse eilanden Folegandros en Ikaria. Bekijk het Griekenland aanbod van Ross Holidays.

Vroeg boeken bij Eliza was here

Ook bij Eliza was here biedt het voordelen als je je zomervakantie in deze periode van het jaar uitzoekt en boekt. Als je op zoekt bent naar een luxere accommodatie weg van de massa met huurauto, dan kun je hier terecht. Voor 2020 zijn er echt nieuwe accommodaties te vinden op Karpathos, Kreta, Lesbos en Zakynthos. Op de site van deze reisorganisatie zijn meerdere accommodaties tijdelijk te boeken met kortingen van 20% tot maximaal 30%.

Vraag de voorwaarden altijd na bij de betreffende reisorganisatie. Per dag kan het aanbod namelijk verschillen en ook per accommodatie kunnen afwijkende kortingen worden gegeven. Kalo taxidi!