Nieuwe accommodaties Sunweb

25 maart 2019 Bas Wanrooij

Nieuwe accommodaties Sunweb in GriekenlandVoor het zomerseizoen 2019 heeft reisorganisatie Sunweb nieuwe accommodaties in Griekenland aan haar reisaanbod toegevoegd. Splinternieuwe hotels of accommodaties met een fraaie update op de vakantiebestemmingen Corfu, Karpathos, Kos, Kreta, Rhodos, Samos, Santorini en Skiathos. Van boutique hotel tot adults only hotel en van appartement tot vijf sterren resort op mooie locaties.

Nieuwe hotels in Griekenland

Op zoek naar een boutique hotel in Griekenland? Hotel Vasia Boutique Hotel is een splinternieuw hotel aan het strand van Chersonissos op Kreta. Een moderne vijf sterren luxe accommodatie met fraai interieur en comfortabele bedden. Er is een heuse spa en eigen a-la carte restaurant op het terrein aanwezig.

Ook het Hotel Aloe aan de rand van Faliraki op Rhodos is splinternieuw. Een vier sterren adults-only resort met een traditionele kleinschalige uitstraling en sommige kamers hebben een eigen zwembad. Vanaf april zal het hotel de eerste gasten ontvangen.

Traditioneel Griekse appartementen

Zoek je een kleinschalig typisch Griekse accommodatie? Wat dacht je van appartementen On the beach by Doryssa op Samos. Direct aan het strand op een steenworp afstand van het gezellige Pythagorion. Voor romantiek zijn de sprookjesachtige kleinschalige Sigalas appartementen bij Kamari op Santorini een mogelijkheid voor je vakantie. Deze appartementen zijn vanaf april 2019 beschikbaar en hebben een echt traditioneel Grieks karakter.

Vernieuwd en klaar voor de toekomst

Hotel Almyros Beach op Corfu is rustig gelegen aan het lange strand en heeft net als het luxueuze Lambi Resort op Kos een complete update gekregen. Het comfortable Stamos Plus Hotel dichtbij het strand op Rhodos is nieuw bij de reisorganisatie dit jaar.

Hotel Afoti beach in Karpathos-stad heeft een flinke upgrade gehad deze winter. Een populaire accommodatie op het eiland van de Dodekanesos. Onder het excellent label van Sunweb is het vijf-sterren Elivi hotel op Skiathos een aanvulling. Je verblijft op een prachtige locatie, direct aan zee en het zandstrand bij Koukounaries.