Vroegboeken vakantie Griekenland 2024

6 november 2023 Bas Wanrooij
Vroegboeken vakantie Griekenland zomer 2024

Hotel Angels op Lesbos in Griekenland

Heeft het vroegboeken van je vakantie naar Griekenland in 2024 voordelen? Vroeg boeken in de reiswereld betekent een vakantie al ver voor je vertrekdatum boeken. Bijvoorbeeld een zomervakantie naar Kreta of Kos in 2024 boeken in de periode van oktober tot en met januari. Je hebt dan nog vrije keuze en kunt profiteren van diverse extra prijsvoordelen. Denk aan vroegboekkortingen, gratis ruimbagage of geen aanbetaling hoeven doen van je reis naar één de Griekse eilanden. Het vroegboekseizoen voor Griekenland is populair en voor 2024 momenteel in volle gang.

Van vlak voor vertrek naar vroegboeken Griekenland vakanties

De laatste jaren was de trend juist om pakketreizen pas kort voor vertrek te boeken. Door onzekerheden, bijvoorbeeld tijdens de coronaperiode, werden reismogelijkheden beperkt en koos men meer voor zekerheid door te wachten met boeken van een vakantie. Nu zie je dat er weer meer wordt gekozen voor een andere zekerheid. Je wilt je vakantiegeld namelijk zo goed mogelijk besteden en hebt daarbij een aardig wensenlijstje. Liever één keer écht goed met elkaar naar Griekenland in 2024 dan twee keer half. Dan is het vroegboeken van je vakantie naar Griekenland in 2024 dus een goede mogelijkheid.

Nieuwe accommodaties Griekenland 2024

Vakantie naar Sivota in 2024 nieuw

Vakantie naar Sivota 2024

Elk jaar komen er wel nieuwe accommodaties bij die in pakketreizen naar Griekenland worden aangeboden. Soms zijn dit compleet gerenoveerde appartementen of hotels of zijn deze zelfs splinternieuw. Sunweb breidt haar aanbod op Lesbos in 2024 uit met het ‘adults only’ Hotel Angels in de kustplaats Eftalou bij het gezellige Molyvos. Een volledig gerenoveerd kleinschalig complex met moderne suites, privézwembad en een rustige ligging direct aan het strand. Bij Sunweb krijg je tijdens de ‘early booking campagne’ tot wel 400 euro korting per boeking naar Griekenland.

Eliza was here voegt Casa Bloo in Lagomandra op Chalkidiki toe aan haar Griekenland-aanbod voor 2024. Ook een adults only accommodatie, op loopafstand van het strand, met Grieks ontbijt en inclusief huurauto. Dan kun je zelf bijvoorbeeld Sithonia gaan ontdekken met haar prachtige stranden en natuur. Ook nieuw in 2024 zijn het stijlvolle Daluz Boutique Hotel in het gezellige Parga in Epirus en het splinternieuwe Blu e Verde op Zakynthos.

Bij Ross Holidays worden vroegboekers beloond met 10% vroegboekkorting en voorkeursgarantie. Met deze garantie garandeert de Griekenlandspecialist uit Beuningen bij een vroegboeking de kamer van je keuze. Nieuw voor 2024 is Sivota aan de kust van Epirus als bestemming. Je kunt vanaf april 2024 in Sivota naar Paxos View Studios en Anthilia Villas.