Vroegboekkortingen vakantie Griekenland 2019

7 januari 2019 Bas Wanrooij

Vroegboekkortingen vakantie griekenland 2019Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of men is al druk bezig met de zomervakantie in 2019. Afgelopen dagen is in vrijwel heel Griekenland sneeuw gevallen. Dit gebeurt niet geregeld en op veel plaatsen lag zelfs een behoorlijk pak sneeuw. Op Corfu werd met sneeuwballen gegooid en op het vasteland volop geskied in de wintersport resorts in de bergen. Online is het druk op Griekenland.net en wordt er veel gezocht naar een vakantie naar Griekenland. We hebben tips voor je en de nodige vroegboekkortingen.

Vroegboekkortingen Griekenland zomer 2019

Ben je op zoek naar een reis naar de Griekse eilanden of het Griekse vasteland? Momenteel zijn er vroegboekkortingen van Eliza was here, Neckermann, Ross Holidays, Sunweb en TUI op heel veel Griekse vakantiebestemmingen. De voorwaarden gelden niet voor eerder gemaakte boekingen.

Bij Ross Holidays krijg je 10% vroegboekkorting en betaalt de reisorganisatie je bagage bij een boeking voor 16 januari. Vaste klanten van de reisorganisatie krijgen nog een extra voordeeltje. Vergeet ook niet de prachtige nieuwe brochures van je favoriete bestemming aan te vragen.

Bij TUI heb je op een boeking tot januari snelle boekers voordelen zomer 2019. Dit betekent een extra vroegboekkorting van € 50,-, je hoeft je reis niet aan te betalen en je krijgt vroegboekgarantie.

Bij Sunweb zijn er tijdens de voegboekperiode tot 31 januari reizen naar Griekenland vanaf € 199,-. Bovendien krijg je omruilgarantie, laagste prijsgarantie en een extra korting die kan oplopen tot € 300,-.

Bij Eliza was here krijg je als gezin vroegboekkorting. In alle rust genieten én toch een unieke vakantie? Sla dan met jouw gezin dit jaar linksaf in Griekenland! Verblijf in een Villa met (privé) zwembad en krijg met de code EZ19_GEZIN50 nu €50,- korting op jouw gezinsvakantie. Deze actiecode is geldig tot 11 februari en niet op reeds geboekte vakanties.