Vakantiebeurs 2016

  In 2016 stond Griekenland.net op de Vakantiebeurs. Dit evenement in de Jaarbeurs te Utrecht is jaarlijks het officiële startsein van het nieuwe vakantie (zomer)seizoen. Van 13 tot en met 17 januari 2016 kon je Griekenland.net ontmoeten in Hal 7 op stand B058 (7.B58) aan het Grieks terras. Een gezellige, leuke en drukke week waar we met plezier op terug kijken.

  Vakantiebeurs 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht was gezellig

  Met elkaar hebben we bijna € 500,- opgehaald voor de stichting Archelon in Griekenland. Hiermee hebben we de gewonde zeeschildpad Retsina twee maanden kunnen laten verzorgen in Athene. Inmiddels zwemt de schildpad weer gezond en wel in Griekse wateren. Je kon Metaxa proeven en we hadden een prijsvraag waarmee je een vakantie naar Corfu hebt kunnen winnen. De winnaars zijn in september 2016 op vakantie geweest en hebben een hele fijne tijd gehad in Roda in het noorden van het ionische eiland.

  En natuurlijk was het bijzonder om jullie als Griekenlandfans te ontmoeten en tips en ervaringen met elkaar te delen. Er zijn veel mooie en leuke foto’s op onze stand met Santorini en Zakynthos op de achtergrond gemaakt. In totaal zijn er in 2016 verspreid over alle beursdagen liefst 121.573 vakantieliefhebbers op het event afgekomen. Ze bleven gemiddeld ruim vier uur op de Vakantiebeurs.

  foto album Griekenland vakantiebeurs 2016

  Vakantiebeurs 2016 lokale gerechten en specialiteiten

  Vakantiebeurs Griekenland.net vakantie naar Zakynthos

  Vakantiebeurs 2016 Utrecht – Vakantie naar Zakynthos

  De verschillende geuren en kleuren van lokale gerechten zorgen voor hét ultieme vakantiegevoel. Want bij op vakantie naar Griekenland gaan hoort natuurlijk lekker eten en drinken! En voorproeven? Dat kon je doen in januari 2016 tijdens de Vakantiebeurs!

  Relaxen op het Grieks terras voor lokale specialiteiten, even naar de Griekenland.net stand voor een glaasje Metaxa of bewandel de Culinaire Route voor een smaakvolle wereldreis. Wil je thuis aan de slag met lekkere Griekse gerechten? Dan was de Food Market in Hal 7 vlakbij de stand van Griekenland.net een bezoekje waard.