Athena Pallas Village Hotel

Athena Pallas Village van Acrotel hotels en resorts is een 5***** sterren hotel aan de kust van Elia Beach bij Nikiti in het noordwesten van Sithonia. Eenvoudig met de auto te bereiken vanuit Thessaloniki. De afstand tot de internationale luchthaven is 92 kilometer. Athena Pallas ligt in een groene oase van voornamelijk naaldbomen en via een tunnel bereik je te voet het goed georganiseerde kiezelstrand van het hotel.

Athena Pallas Village is een luxe familie resort direct aan zee in Sithonia

Het Athena Pallas Village Resort heeft drie zwembaden en een verwarmd binnenbad. Het Armonia bad ligt bij de Armonia Suites en is ideaal voor families met kinderen met een speciaal kinderbad en een snackbar. De Petrino pool is exclusief voor gasten die verblijven in de “stone built maisonettes” met een kindergedeelte, stenen brug en een snackbar. Athena Pallas heeft bovendien een maisonette met een privé zwembad. Het zwembad Athena ligt centraal op het resort bij de ingang, receptie, het à la carte restaurant, nachtbar en snackbar. Een heerlijke plaats om te relaxen. Het verwarmde binnenzwembad is dagelijks geopend en gelegen bij de Spa faciliteiten van het hotel.

Bij Porto Carras kun je golfen en op vijf minuten rijden liggen de fantastische stranden Spathies beach, Kalogria beach en Koviou beach. Bij de zandstranden van Kalogria en Koviou loopt de zeebodem zeer geleidelijk af en dus prima geschikt voor kleine kinderen. Maak een uitstapje naar de stad Nikiti met een gezellige jachthaven en boulevard en het oude gedeelte is heerlijk om doorheen te wandelen.

Athena Pallas Village Hotel accommodaties

Athena Pallas Village Acrotel Family Suite

Family Suite van Athena Pallas Village

Athena Pallas Village heeft in totaal 175 hotel kamers, waarvan 66 double rooms, 40 superior rooms, 14 family suites, 3 executive suites, 28 Armonia suites, 2 Grand Armonia Suites en 20 Maisonettes met een privé zwembad.

Ook zijn er twee restaurants, vier café-bars, een outdoor-taveerne, een mini-market en voor de kinderen zijn de mini golfbaan en de bowlingbaan erg leuk.

Double rooms – hebben een oppervlakte van 21 m2 met een twee-persoonsbed, flatscreen TV met satelliet verbinding, douche, balkon en airconditioning. De Double rooms van Athena Pallas bieden ruimte aan twee volwassenen en eventueel een kind.

Superior rooms – hebben een oppervlakte van 35 m2 met een twee-persoonsbed, een sofa, flatscreen TV met satelliet verbinding, bad, douche, balkon en airconditioning. De Superior rooms van Athena Pallas zijn traditioneel ingericht en bieden ruimte aan twee volwassenen en eventueel twee kinderen.

Athena Pallas Village Acrotel Maisonette living room

Maisonette van Athena Pallas Village

Family suites – hebben een oppervlakte van 43m2 met twee aparte slaapkamers met elk een eigen badkamer. Uitgerust met een twee-persoonsbed, een sofa, flatscreen TV met satelliet verbinding, douche, balkon en airconditioning. De Family suites zijn gelijkvloers, zodat de kinderen geen trappen hoeven op te lopen naar de slaapkamer.

Armonia suites – hebben een oppervlakte van 40m2 met een een twee-persoonsbed, een sofa, flatscreen TV met satelliet verbinding, douche, balkon en airconditioning. De Armonia suites van Athena Pallas zijn elegant en hebben uitzicht op het zwembad.

Maisonettes – hebben een oppervlakte van 50m2 een twee-persoonsbed, een sofa, flatscreen TV met satelliet verbinding, grote woonkamer met open haard, jacuzzi, douche, terras en airconditioning. De Maisonettes van Athena Pallas Village hebben exclusief toegang tot de Petrino pool.