Win ‘Ontdek Santorini’

ANWB heeft een nieuwe Ontdek reisgids uitgebracht. En wel voor het Griekse eiland Santorini. Geen ANWB Extra reisgids, maar een uitgebreidere gids met een grote uitneembare kaart en persoonlijke tips. Bovendien krijg je informatie over het naburige eilanden Ios, Thirassia en Kameni. Voor iedereen die naar Santorini wil gaan reizen is dit een handige reisgenoot.

Win een Ontdek Santorini reisgids van de ANWB

Ga op ontdekkingsreis en ervaar zelf de gebruiken en tradities van Santorini. Boordevol tips voor actieve en creatieve bezigheden, eten en drinken, overnachten en uitgaan. Een pocketgids van maar liefst 288 pagina’s. Lekker wandelen, genieten van de zonsondergang bij Oia en wijnproeven in één van de lokale wijnhuizen.

We mogen vijf Ontdek Santorini reisgidsen van ANWB weggeven. Je maakt tot 15 april 2020 kans op zo’n handige reisgezel voor het Griekse vulkaaneiland. Wellicht een tip voor je reis naar Griekenland na de Corona-crisis.

Voorwaarden winactie: De winnaar van deze wedstrijd op Griekenland.net wordt gekozen door een jury van Griekenland.net en de winnaar krijgt automatisch bericht. Je kunt één van de vijf Ontdek Santorini reisgidsen van ANWB winnen . Meedoen kan tot en met 15 april 2020 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland of België te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Deze actie is tijdelijk stopgezet door de marktontwikkelingen. We hopen snel weer de prijsvraag te mogen starten.

Wat zijn jouw tips?