Win een setje kaarten Vakantiebeurs

Wil jij naar De Vakantiebeurs in Utrecht? Van 16 t/m 19 januari is de beurs toegankelijk voor publiek en kun je een dagje wereldreiziger spelen in eigen land. Ontmoet locals, ga op zoek naar tips en informatie en proef de vakantiesfeer. Zo kom je alvast in de juiste vakantiestemming.

Win entreekaartjes voor De Vakantiebeurs 2020

We geven 10x twee entreekaartjes weg voor de deze 50e editie de grootste reisbeurs van Nederland. Zelfs staan we in Hal 7 op stand F027 en we zien je graag langskomen. Haal een KALA Magazine op voor thuis, kom Metaxa 12* proeven en doe mee met de prijsvraag.

Vorig jaar kwamen er meer dan 100.000 bezoekers naar de Jaarbeurs voor dit evenement. Zaterdag en zondag zijn de drukste dagen. Op zaterdag kun je er ook voor kiezen om in de middag te komen en tot 20.30 uur te blijven. Die avond is de avondopening van de beurs dit jaar. Weet jij wat er zo bijzonder is aan De Vakantiebeurs in 2020? De organisatie heeft wat te vieren. Weet je het antwoord dan maak je kans op gratis entree!

De winnaar van deze wedstrijd op Griekenland.net wordt gekozen door een jury van De Vakantiebeurs en Griekenland.net en de winnaar krijgt automatisch bericht. Je kunt 10x 2 entreekaarten voor de Vakantiebeurs winnen. Meedoen kan tot en met 7 januari 2020 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland of België te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze prijsvraag is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag.

Wat zijn jouw tips?