Win een verblijf in Grecotel Eva Palace hotel

Win een romantisch verblijf in het luxe Grecotel Eva Palace hotel op het Griekse eiland Corfu. Als dat geen mooi Valentijnscadeau is. De winnaar wint een verblijf voor twee personen in dit romantische hotel bij uitstek voor vier nachten op basis van half pension. Daar wil je toch heen met je liefste?

Win een verblijf in Grecotel Eva Palace resort op Corfu

Het Grecotel Eva Palace hotel ligt in de prachtige baai van Kommeno tussen het groen en direct aan zee op het Ionische eiland Corfu. Neem een duik in het luxe zwembad van 1.700 m2 met swim up bar tussen de palmbomen en relax op het privé-strand van het resort. Bij het hotel zijn meerdere restaurants en bars te vinden. De internationale keuken wordt geserveerd in restaurant Mediterraneo, stijlvol dineren kan in restaurant La Contessa en a la carte kun je gaan eten in het nieuwe Steak & Sushi restaurant.

De ligging van het luxe resort is centraal op het eiland op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven. Je kunt van hieruit prima Corfu gaan ontdekken met een huurauto tijdens je romantische verblijf. Een avondje naar hoofdstad Kerkyra, UNESCO werelderfgoed, mag niet ontbreken tijdens je reis.

De winnaar van deze wedstrijd op Griekenland.net wordt gekozen door een jury van Grecotel en Griekenland.net en de winnaar krijgt automatisch bericht. Je kunt een verblijf van vier nachten in Grecotel Eva Palace op Corfu winnen op basis van half pension. Periode van verblijf is in overleg, op basis van beschikbaarheid en dient in 2019 te worden ingezet. De maanden juli en augustus en schoolvakanties in Nederland en België zijn uitgesloten. Meedoen kan tot en met 21 februari 2019 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland of België te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze prijsvraag is afgelopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland wedstrijd

Wat zijn jouw tips?