Win METAXA prijzenpakket


Win een Metaxa prijzenpakket
Ben jij liefhebber van Metaxa? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op een Metaxa prijzenpakket met twee 4 GB USB-sticks, een set van zes originele Metaxa glazen, twee Metaxa mix balls met LED verlichting, twee Metaxa blocknotes, een cocktailmixbeker en een setje strandballen.

Metaxa is The Original Greek Spirit en al sinds 1888

Niet alleen leuk om zelf te winnen, maar ook leuk om cadeau te doen aan iemand anders. Je neemt deel aan de prijsvraag door onderstaande vraag te beantwoorden. Maak zelf thuis je eigen Metaxa cocktails met de mixbeker, de mix balls met verlichting en natuurlijk geserveerd in een origineel glas. Zet je mooiste vakantiefoto’s uit Griekenland op één van de twee USB-sticks als back up of om mee te nemen naar familie, vrienden of kennissen.

De winnaar van deze prijsvraag op Griekenland.net wordt door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgt automatisch bericht. Je één Metaxa prijzenpakket winnen. Meedoen kan tot en met dinsdag 19 september 2017 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland of België te zijn. Indien de winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze prijsvraag is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag.

Wat zijn jouw tips?