Win een Metaxa cocktail mixset

1546032022

Win een Metaxa cocktail mixset voor thuis. Maak met de cocktailshaker en de twee originele Metaxa glazen zelf de lekkerste cocktails voor je familie, vrienden en kennissen. Bekijk de speciale Metaxa cocktails en kies je eigen favoriet.

Win een Metaxa cocktailset met mixbeker voor thuis

We mogen 10 Metaxa cocktailsets weggeven bestaande uit een cocktailmixbeker en twee  echte Metaxa glazen. Leer zelf lekkere zomerse cocktails te maken voor je gasten met Metaxa 5, Metaxa 7 en Metaxa 12 sterren. Talloze variaties met fruitsappen, frisdranken en passende decoratie. Doe mee en win zo’n setje.

De winnaars van deze prijsvraag op Griekenland.net worden door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgen automatisch bericht. Je kunt 10 cocktail mixsets van Metaxa winnen. Meedoen kan tot en met 7 januari 2019 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wat zijn jouw tips?