Win de handige reisgids voor Santorini

De ANWB heeft een handige gids voor het Griekse eiland Santorini uitgebracht. We mogen vijf ANWB Ontdek Santorini reisgidsen weggeven aan onze Griekenlandfans. Een must voor je reis naar het vulkaaneiland van in totaal 288 pagina’s met persoonlijke tips en een grote uitneembare kaart. Ga je niet naar Santorini deze zomer? Dan is het een mooie inspiratiebron voor volgend jaar.

Win op Griekenland.net een ANWB Ontdek Santorini reisgids

Santorini is één van de 50 Cycladen-eilanden en heeft een eigen internationale luchthaven. Vanuit Nederland wordt er van april tot en met oktober rechtstreeks gevlogen op het romantische Griekse eiland. Langs de kraterrand geven de witgekalkte woningen een fraai contrast tegen de lavakleurige steile rotspartijen. In de binnenlanden is een bezoekje aan één van de vele wijnhuizen een tip en proef de lokale witte wijn van de Assyrtiko-druif. Geniet ook van de zonsondergang in Oia of Imerovigli en bezoek het historische Akrotiri.

Doe mee met de prijsvraag en je maakt kans op één van de vijf ANWB Ontdek Santorini reisgidsen. Deelnemen kan tot en met 30 juni 2020 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland en de winnaars krijgen via e-mail van ons bericht.

Alle persoonsgegevens uit onderstaand formulier worden beveiligd opgeslagen volgens de GDPR en AVG. Opslag van deze gegevens vindt plaats op een beveiligde server (SSL) binnen de Europese Unie en deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Er worden geen IP-adressen verzameld. 

Prijsvraag is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag online.

Wat zijn jouw tips?