Win kaarten Mamma Mia! Here We Go Again

Op 18 juli gaat de film Mamma Mia! Here We Go Again in première in de Nederlandse bioscopen. Je kunt bij Griekenland.net nu al bioscoopkaartjes winnen voor deze hilarische musical komedie. Samen met je beste vriendin, moeder, dochter of kennis genieten en meezingen met de hits van Abba. Bovendien krijg je er van ons een Mamma Mia t-shirt en sleutelhanger bij.

Win kaarten voor Mamma Mia! Here We Go Again

Na het succes van de eerste film uit 2008 (10 jaar geleden) is er nu het vervolg. Het verhaal van Mamma Mia! Here We Go Again speelt zich wederom af op het fictieve Griekse eiland Kalokairi. In Mamma Mia! Here We Go Again keren we terug in de tijd van Donna & the Dynamos. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies en Jessica Keenan Wynn nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De rol van Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine, Bill door Josh Dylan en Harry door Hugh Skinner. Net als in de Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep terug als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper zijn opnieuw te zien als Sophie en Sky, met Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth als de drie vaders Sam, Bill en Harry.

Je kunt voor de ladies night op 18 juli online je bioscoopkaarten kopen..

De winnaar van deze prijsvraag op Griekenland.net wordt door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgt automatisch bericht. Je kunt 5x setje van twee bioscoopkaarten voor de film Mamma Mia! Here We Again met een t-shirt en sleutelhanger winnen. Meedoen kan tot en met 15 juli 2018 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland te zijn. Indien de winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Prijsvraag is verlopen. Alle winnaars hebben persoonlijk bericht gekregen. Binnenkort weer een nieuwe prijsvraag online.

Wat zijn jouw tips?