Assassin’s Creed Odyssey

Win de game Assassin’s Creed Odyssey van Ubisoft die op 5 oktober is gereleased. Maak kennis met beroemdheden uit de Griekse oudheid en ervaar een cruciaal moment aan het begin van de westerse beschaving. Ontrafel de donkerste geheimen van het oude Griekenland, schrijf je eigen epische heldenverhaal en word een legendarische Griekse held in Assassin’s Creed Odyssey.

Win de game Assassin’s Creed Odyssey – Medusa Edition

Dompel je onderin het oude Griekenland. Van besneeuwde bergtoppen tot de dieptes van de Egeïsche Zee ontdek je een compleet land vol woeste landschappen en steden tijdens het hoogtepunt van de Griekse gouden eeuw. Onverwachte ontmoetingen met kleurrijke figuren en confrontaties met gemene huurlingen brengen het verhaal tot leven.

Vaar over de Egeïsche Zee en vind onontdekte locaties, ontdek verborgen schatten of baan je weg dwars door complete vloten tijdens epische zeeslagen. Pas het uiterlijk van je schip aan, verbeter je wapenuitrusting en werf teamleden met unieke eigenschappen om iedere zeeslag naar je hand te zetten.

Ontdek een wereld die rijk is aan mythes en legendes. Door oude rituelen en beroemde standbeelden kom je oog in oog te staan met legendarische Grieken en ontdek je de waarheid achter de mythes.

Op Griekenland.net maak je tot en met 12 oktober kans op de ASSASSIN’S CREED® ODYSSEY – MEDUSA EDITION voor de PlayStation 4 (PS4). Je wint dus niet alleen de game, maar ook een artbook van 64 pagina’s en het fysieke Fallen Gorgon standbeeld. Bovendien krijg je het Kronos pakket extra voor in de game.

Deze winactie is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag.

De winnaar van deze prijsvraag op Griekenland.net wordt door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgt automatisch bericht. Je kunt 1x de PS4 game Assassin’s Creed Odyssey Medusa edition winnen. Meedoen kan tot en met 12 oktober 2018 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wat zijn jouw tips?