Win kaarten Vakantiebeurs 2019

Win twee kaartjes voor de Vakantiebeurs in Utrecht. Van 10 tot en met 13 januari 2019 wordt de Vakantiebeurs weer georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Een gezellige wereldreis in een dag. Inspiratie voor je volgende vakantie en heerlijk proeven. Er is genoeg te zien en te beleven. Griekenland.net in Hal 7 met een eigen stand E002.

Vakantiebeurs Utrecht van 10 tot en met 13 januari 2019

We mogen 10x 2 entreekaartjes weggeven voor de Vakantiebeurs in Utrecht in januari 2019. Leuk dagje uit met je vriend, vriendin, vader, moeder, broer of zus. Samen de wereld ontdekken. In 2018 kwamen er bijna 110.000 Nederlanders op het grootste reisevenement van Nederland af. Elk jaar zijn er nieuwtjes te vinden en een bezoek is handig voor tips van locals en zeker ook voor maatwerkvakanties.

Niet gewonnen? Dan kun je via deze link entreekaarten kopen met € 6,- korting per persoon.

De winnaars van deze prijsvraag op Griekenland.net worden door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgen automatisch bericht. Je kunt 5x 2 entreekaartjes voor  de Vakantiebeurs winnen. Meedoen kan tot en met 10 december 2018 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland te zijn. Indien een winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze winactie is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag.

Wat zijn jouw tips?