Vakantiepilot naar Rhodos

Ga jij mee op vakantiepilot naar Rhodos? Van 12 t/m 19 april kun je veilig en verantwoord reizen naar het Griekse eiland Rhodos. Sunweb organiseert samen met Transavia een proefreis, zodat we straks weer veilig op vakantie kunnen naar Griekenland. Voor deze eenmalige en speciale reis is een Covid Safe Protocol opgesteld, welke is goedgekeurd door het RIVM.

Vakantiepilot naar Rhodos 12 t/m 19 april in Hotel Mitsis Grand Beach

We zoeken Griekenlandliefhebbers die graag een weekje mee willen om deze manier van vakantie vieren te testen en deze reis mogelijk te maken! Je verblijft in het zeer luxueuze all-inclusive Hotel Mitsis Grand Beach in Rhodos-stad. Een vijf-sterren resort van deze Griekse hotelketen met twee buitenzwembaden en verschillende restaurants. Het hotel wordt exclusief voor jullie opengesteld en alle faciliteiten zijn geopend. In totaal is er op deze testreis plaats voor 187 geselecteerde gasten en twee personeelsleden van de reisorganisatie. 
Vakantiepilot Rhodos Mitis Grand Beach HotelJe mag het hotel niet verlaten. Op basis van inschrijvingen worden handmatig verschillende deelnemers geselecteerd. Conform de gestelde criteria voor deze reis door de Nederlandse overheid. Alle inschrijvingen zijn dus niet automatisch verzekerd van deelname. Sunweb neemt contact op met de geselecteerde gasten om alles goed met elkaar door te nemen. Je zult voor, tijdens en na je vakantie worden getest met PCR- en sneltesten op het Covid-19 virus.

LET OP: Deze pilotvakantie is volgeboekt en niet meer beschikbaar