Win kaarten Vakantiebeurs 2018


Win kaarten voor de Vakantiebeurs in Utrecht
Op 10 januari gaat de Vakantiebeurs in Utrecht weer van start! Vijf dagen lang kun je van land naar land en van werelddeel naar werelddeel lopen op één dag. Griekenland.net heeft een eigen stand in Hal7 B038 en uiteraard verwelkomen we je graag. Je maakt bij ons kans op twee van de twintig gratis kaartjes voor de beurs!

Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht

Doe mee met de prijsvraag van Griekenland.net en maak kans op een setje van twee entreekaarten voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 10 t/m 14 januari. Speciaal voor Griekenlandfans hebben we een kortingscode NTWO000263NRY om alvast online entreekaarten te bestellen. Je krijgt hiermee € 5,- korting op een entreebewijs.

De winnaar van deze prijsvraag op Griekenland.net wordt door de computer aangewezen uit alle goede inzendingen en krijgt automatisch bericht. Je kunt een setje van twee entreekaarten voor de Vakantiebeurs 2018 winnen. Meedoen kan tot en met donderdag 15 december 2017 en deelnemers dienen woonachtig in Nederland of België te zijn. Indien de winnaar niet per e-mail bereikt kan worden, wordt een andere winnaar aangewezen vijf werkdagen na het versturen van het bericht aan de winnaar. Maximaal 1 inzending per persoon (e-mailadres) mogelijk en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie is verlopen. Binnenkort weer een nieuwe Griekenland prijsvraag.

Wat zijn jouw tips?