Emblisi beach

  Emblisi beach, ook wel als Emplisi beach geschreven, is een mooi wit zand- en kiezelstrand in het noorden van Kefalonia. De baai en het strand liggen op twee kilometer ten noorden van het gezellige havenplaatsje Fiskardo. Je kunt er ook naartoe wandelen. Ook langs Emplisi beach lopen meerdere wandelpaden naar bijvoorbeeld Kimilia beach en Dafnoudi beach.

  Emblisi beach is een fraai strand in het noorden van Kefalonia

  Op het strand van Emblisi zijn weinig voorzieningen. In de zomermaanden kun je wat drinken of een snack kopen bij een kantina op het strand. Vanuit het aangrenzende resort komen in de loop van de ochtend toeristen aan. Langs het strand staan bomen voor de nodige natuurlijke schaduw. Je auto parkeren is overigens niet zo eenvoudig, want er zijn beperkte parkeerplaatsen beschikbaar. Emplisi beach kun je ook met een motorbootje bereiken. Je kunt ze huren in Fiskardo en de noordkust van Kefalonia ontdekken vanaf het water.

  Vergeet je snorkelset niet als je naar Emplisi beachh gaat tijdens je vakantie. Langs de rotsen van de baai kun je goed snorkelen en het zeewater is kraakhelder. De zeebodem loopt geleidelijk af en door de ligging is het water vrijwel altijd aangenaam van temperatuur en in de zomer niet te warm.

  foto album Kefalonia

  Meer Griekenland aanbiedingen