Paradise Beach

  Paradise Beach is het bekendste strand van Mykonos. Het ligt op vijf kilometer rijden van Mykonos-stad. Op het strand vind je de populaire beach club Tropicana en verderop de The Ministry of Sound. Op de oostkaap ligt de bekendste nachtclub van Mykonos Cavo Paradiso.

  Paradise beach is het bekendste strand van Mykonos

  Het zandstrand is fraai en bijna helemaal vol met strandstoelen en parasols. De zee loopt geleidelijk af en is mooi helder turkoois van kleur. Aan de oostzijde van Paradise Beach Mykonos wat meer rosten en vrijwel geen georganiseerd strand. Naar Tropicana en The Ministry of Sound vertrekken vanaf het busstation in Chora frequent busjes. Parkeergelegenheid is er bij het strand en clubs genoeg en bovendien gratis.

  Paradise Beach was het eerste naaktstrand van Mykonos. Tegenwoordig, zeker in de drukke maanden juli en augustus, wordt er hier niet meer naakt gelopen. Op sommige plekken groeien bomen voor de nodige schaduw. Langs het strand, bij Tropicana, staat een rieten schutting tegen de wind en het opstuivende zand.

  In Cavo Paradiso gaan de deuren pas open als Beach club Tropicana en beach club Super Paradise Beach als dicht zijn. Rond 23.30 kun je in Cavo Paradiso en tot 01.15 is er een SMS lijst. Voor een actueel overzicht van de optredens in Cavo Paradiso kun je terecht in de twee shops van de nachtclub in Chora. Bovendien hangen er genoeg billboards met aankondigingen van DJ’s over heel Mykonos.

  foto album Mykonos

  Meer Griekenland aanbiedingen