Paradise beach

  Paradise beach is één van de mooiste en populairste stranden van Kos. Het strand ligt aan de zuidkust van het Griekse eiland, zodat de wind uit het noorden geen invloed heeft op een dagje zon, zee en strand hier. De afstand naar de hoofdstad van Kos bedraagt 26 kilometer en doordat Kos vlak is, is de reistijd van 40 minuten relatief kort. Aangrenzende stranden zijn Langada, Markos, Sunny, magic en Polemi beach.

  Paradise beach is één van de mooiste stranden van Kos

  Paradise beach is een georganiseerd strand met ligbedden en parasols die je kunt huren. Het zandstrand is op sommige plaatsen wel 35 meter breed en de zanderige zeebodem loopt hier geleidelijk af. Dit maakt het ook een kindvriendelijk zandstrand. Langs het strand meerdere beach bars, waar je iets te eten en te drinken kunt kopen. Met de huurauto of scooter kun je tot aan het strand rijden en vervolgens gratis je motorvoertuig parkeren. In het water drijven meerdere speeleilanden, waar je je op kunt uitleven en er worden verschillende watersporten aangeboden.

  Je kunt ook met de bus naar Paradise beach. Vanuit Kos-stad stopt de lijndienst hier bij een eigen halte aan de hoofdweg. In de zomermaanden kan het hier druk zijn overdag met toeristen. Zoek je een wat rustiger strand, dan is er in de buurt genoeg te ontdekken als alternatief.

  foto album Kos

  Meer Griekenland aanbiedingen