Elia beach

  Elia beach is één van de langste en mooiste zandstranden aan de zuidkust van Mykonos. Het ligt op 12 kilometer rijden van Mykonos-stad en negen kilometer van Super Paradise beach. Langs het strand vind je fraaie resorts en hotels en over het algemeen is het hier rustiger dan op Ornos beach en Psarou. Aan de westzijde is een gedeelte voor nudisten.

  Elia beach is één van de grootste stranden in het zuiden van Mykonos

  Elia beach is ongeveer 500 meter lang en op sommige plaatsen is het strand wel 50 meter breed. De zeebodem loopt ook hier geleidelijk af en is bedekt met fijn zand. Er is geen directe verbinding van het openbaar vervoer met Chora en je zult zelf op de scooter of met een huurauto via Ano Mera dienen te rijden. Vanuit Platis Gialos en Super Paradise beach vertrekken in de zomermanden taxi-boten naar onder andere dit strand.

  Op loopafstand van Elia beach ligt het kleinere Agrari beach. Ook hier vind je de nodige voorzieningen op en langs het strand in de vorm van luxe ligbedden en een taverne. De stranden zijn kindvriendelijk en geliefd in de gayscene. 

  foto album Mykonos

  Bekijk alle aanbiedingen

  Wat zijn jouw tips voor Elia beach?