Naxos excursies

  Vanaf en op Naxos kun je verschillende excursies maken. Cruises voor een dag naar andere eilanden van de Cycladen, een boottochtje om het eiland en ook op Naxos zijn interessante bezienswaardigheden als de twee Kouros beelden. Bovendien is het Cycladen eiland bijzonder geschikt om andere Griekse eilanden mee te combineren, eilandhoppen, tijdens een vakantie.

  Dagcruises vanaf Naxos

  Vanuit de haven van Naxos varen dagelijks boten uit voor een cruise naar één of meerdere Cycladen eilanden. De dagtocht naar Mykonos en Delos is één van de populairste excursies die je kunt maken tijdens je vakantie op Naxos en wordt ook gebruikt om een dagje naar het buureiland Paros te gaan. In plaats van door te varen naar Mykonos stap je op Paros af en aan het eind van de middag weer op naar Naxos.

  Mykonos en Delos cruise – is een tip als dagtocht om te maken vanaf Naxos tijdens je reis. Je vaart eerst via Paros en dan door naar Delos en Mykonos. Zowel op Delos en Mykonos heb je voldoende tijd om rond te kijken. Zo kun je op Mykonos het unieke Chora ontdekken. De dagtocht start al om 09.00 uur en je bent om 19.00 uur weer terug in Naxos. Onderweg heb je kans om dolfijnen te zien zwemmen. Op de terugweg vanuit Mykonos kom je eerst weer langs Paros. Deze dagtocht kun je eenvoudig boeken in de haven van Naxos en reken ongeveer op 45 euro voor een volwassene en kinderen gaan vaak mee voor de helft van het geld.

  Santorini – is een andere dagcruise die je kunt maken vanaf Naxos. Je komt aan in de nieuwe haven Santorini en met een bus wordt je over het eiland gereden. Uiteraard naar het pittoreske Oia. Zo krijg je in een paar uur een goed beeld van het eiland Santorini.

  foto album Naxos

  Meer Griekenland aanbiedingen