Limni beach

  Limni beach is een afgelegen strand in het zuiden van Rhodos. Het ligt op 43 kilometer rijden van Lindos en wordt ook wel Apolakkia beach genoemd. Een rustig zandstrand met weinig tot geen faciliteiten. De zonsondergang is hier prachtig en je kijkt uit op de hoge bergen van het eiland Karpathos. Voor restaurants en mini-markets kun je naar het dorp Apolakkia rijden op vier kilometer afstand.

  Limni beach is een afgelegen strand in Zuid-Rhodos

  Limni beach heeft een soort kleine, ondiepe binnenzee. Een ideale plek voor kinderen om in te spelen en zwemmen. Volwassenen kunnen hier de open zee in gaan, waar de zeebodem snel afloopt en er een sterke stroming kan staan. Populairder is het strand Fourni beach op 18 kilometer. De weg ernaartoe gaat via een omweg langs het dorp Monolithos. In de zomermaanden is er soms een kantina waar je wat eten en drinken kunt kopen. Tevens zijn er dan enkele parasols en ligbedden te huur.

  De totale lengte van Limni beach is 3.500 meter en op sommige plaatsen is het strand 35 wel meter breed. Het kustgebied is hier een beschermd Natura 2000 gebied.

  foto album Rhodos

  Meer Griekenland aanbiedingen