Limni beach

  Limni Beach is een strand met een dubbele baai nabij Liapades op Corfu. Met de auto kun je dichtbij dit kiezelstrand komen en het laatste stukje dien je te voet af te leggen. Het ligt op loopafstand van Rovinia beach, wat drukker en populairder is. Op en langs het strand zijn geen voorzieningen en de meeste bezoekers gaan voor anker in de noordelijke baai met hun gehuurde motorbootje. Voor de kust en langs de rotsen kun je mooi snorkelen. Vergeet je snorkelset dus niet.

  Limni beach heeft een fraaie dubbele baai op Corfu

  Limni beach lijkt op een ander fraai strand met dubbele baai op Corfu: Porto Timoni beach. Deze baaien liggen echter een stuk noordelijker langs de westkust. Op het strand zijn geen voorzieningen en het strand is bedekt met stenen en kiezels. Het is aan te bevelen om zwemschoenen mee te nemen om hier de zee in te gaan. Als je naar Limni beach gaat met een eigen bootje kun je het beste de baai aan de noordkant gebruiken. De zuidelijke baai is namelijk ondieper en heeft een rotsachtige bodem.

  In de zomermaanden zijn er enkele ligbedden beschikbaar met parasols. Onze tip is om zelf een parasol mee te nemen en in ieder geval genoeg drinkwater en iets om te eten.

  foto album Corfu

  Meer Griekenland aanbiedingen