Potokaki

  Potokaki is een kleine en rustige vakantiebestemming in het zuidoosten van Samos. Het ligt op drie kilometer van Pythagorion en vanaf het kiezelstrand kijk je verderop op de Lykourgos Logothetis toren. De trekpleister van deze opkomende badplaats is het lange en soms brede Potokaki beach. Langs het strand ligt een weg die de meeste accommodaties scheidt van het strand. Het vliegveld ligt niet ver hiervandaan.

  Potokaki is een opkomende vakantiebestemming op Samos

  De accommodaties zijn hier wat luxer en door de ligging is het een vrij rustige vakantiebestemming. Voor meer vertier kun je naar het centrum van Pythagorion. Ondanks de kiezelstenen op het strand is de zeebodem vrijwel direct al bedekt van zand. Een strand geschikt voor families met kinderen. Op het strand staan ligbedden en parasols en zijn er mogelijkheden om te relaxen op een terrasje.

  Parkeren langs het strand kan bijna altijd en er is ook altijd genoeg ruimte op Potokaki beach. Het is het langste strand van Samos met een totale lengte van vier kilometer en grenst direct aan het strand van Pythagorion en loopt door tot aan Ireon.

  foto album Samos

  Meer Griekenland aanbiedingen