Perivolos

  Perivolos is een trendy badplaats op Santorini. Het ligt in het verlengde van Perissa aan het zwarte zandstrand en het strand hier is ook een Blue Flag Beach. Langs de weg en het strand liggen populaire beach bars, restaurants en tavernes met verse vis. Tussen Perissa en Perivolos liggen diverse accommodaties direct aan het strand.

  Chilli bar in Perivolos is de populairste beach bar van Santorini

  Het strand van Perivolos is georganiseerd met luxe ligbedden en parasols. De meeste horen bij de beach bars en bediening van een hapje en een drankje kan ook aan het strand. Chilli beach bar is zo’n populaire strandtent en draait moderne muziek. Het is de beach bar van Santorini en staat bekend om de wilde feesten. Op het strand wordt ook regelmatig gevolleybald. Chilli is dagelijks geopend van 22.00 tot 11.00 uur en voor de gasten is er gratis Wi-Fi. Watersportmogelijkheden genoeg bij deze vakantiebestemming.

  Na Perivolos wordt het in Agios Georgios wat minder druk, minder georganiseerd en minder toeristisch. Het strand is hier overigens nog mooi met hetzelfde zwarte zand. De zee loopt wel redelijk snel af en in combinatie met de donkere zeebodem is het niet het beste strand voor families met kinderen.

  foto album Santorini

  Meer Griekenland aanbiedingen