Limnonari

  Limnonari op Skopelos ligt in het zuidwesten van het eiland. De afstand van Skopelos-stad bedraagt tien kilometer en de weg ernaartoe is volledig geasfalteerd. Niet ver na het vissersdorp Agnontas neem je de afslag naar Limnonari beach. Een kustweg met tal van mooie uitzichtpunten. De baai ligt is komvormig en ligt beschut uit de wind.

  Limnonari beach is een fraai strand op het eiland Skopelos

  Je kunt met de bus vanuit Skopelos-stad naar Limnonari beach. De rit duurt ongeveer een half uur en er zijn meerdere busdiensten per dag. Je stapt uit bij de bushalte aan de hoofdweg en het laatste stukje, van ongeveer een kilometer, dien je dan te voet af te leggen. Het strand is een kiezel- en stenen strand en het zeewater is kraakhelder. Ideaal om te gaan snorkelen tijdens je vakantie.

  Op het strand staan ligbedden en parasols die je kunt huren. De baai is kindvriendelijk. Een tip is om waterschoenen aan te doen als je de zee in wilt gaan. De stenen op de zeebodem kunnen soms een beetje glad zijn geworden. Bij de Limnonari taverne kun je terecht voor lunch, diner, snacks of wat drinken. Je kunt ook een appartement huren in deze groene baai.

  Skopelos foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen