Monopoly Griekenland

Monopoly Griekenland editie bordspel
Een Griekse editie van het bekendste bordspel ter wereld en in het Nederlands? Nu al legendarisch en een collectors item voor Griekenlandliefhebbers. Momenteel is er geen productie, we kijken in het voorjaar van 2021 opnieuw naar de mogelijkheden.

Kunnen we niet naar Griekenland, dan halen we het in huis! Altijd al gedroomd van een hotel op Santorini of een huisje op Corfu? Met Monopoly Griekenland kun je die droom laten uitkomen. Misschien word je wel eigenaar van de Akropolis of de Meteora kloosters. En inderdaad Algemeen Fonds en Kans kaarten krijgen een (hilarisch) Grieks tintje!

We zetten Griekenland in deze onzekere tijd met dit bordspel op de kaart. Tijdens een potje Monopoly haal je vast mooie herinneringen met elkaar op uit eerdere vakanties of maak je gezamenlijk nieuwe plannen voor een volgende reis naar Griekenland. Leuk voor jezelf, maar ook om (alvast) cadeau te geven.

Ook laten we onze Belgische fans niet in de steek. De verzendkosten zijn echter afwijkend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Mochten we de limiet van 500 Monopoly-spellen niet halen, dan storten we je aankoopbedrag terug op de rekening, waarvan je hebt betaald. Daar gaan we uiteraard niet vanuit! Ons bordspel wordt aanbevolen door de Griekse ambassadeur in Nederland en het gaat om een echte Hasbro licentie.

Wat zijn jouw tips?