Griekenland.net genomineerd voor Vakantie Award

8 november 2022 Bas Wanrooij

Vakantie Awards 2023 nominatie Griekenland.netGriekenland.net hoort bij de tien genomineerden van TravMagazine voor de Vakantie Award ‘Zonvakanties Griekenland’ 2023. Tot 2 januari 2023 kun je je stem uitbrengen, waarna op 28 januari in het Hof van Holland in Nijkerk traditiegetrouw deze awards tijdens het Reisgala worden uitgereikt. TravMagazine is het grootste reisplatform van de Benelux en na twee corona-jaren zijn deze prestigieuze awards in de reisbranche dus weer terug.

Eerste nominatie Griekenland.net voor Vakantie Award

In totaal zijn er dit jaar liefst 26 verschillende categorieën bij de Vakantie Awards. Hieronder zijn de kandidaten verdeeld. Qua destinaties hebben naast Griekenland alleen Spanje en Turkije ook een eigen categorie. ‘Het is voor Griekenland.net de eerste keer dat de website is genomineerd voor een Vakantie Award. Wij zijn dan ook vereerd dat we in het mooie rijtje met kandidaten in de categorie zijn terug te vinden’, aldus eigenaar Bas Wanrooij.

We love Greece

Al sinds 2001 vind je op deze website, onder het motto We love Greece’, alle inspiratie voor je volgende vakantie naar Griekenland. Niet alleen informatie over en tips voor bekende Griekse eilanden, zoals Kreta, Kos en Zakynthos, maar juist ook de kleinere, onbekende en liefst ongerepte eilanden van Griekenland. Met daarbij het passende reisaanbod en aanbiedingen van reisorganisaties. En hoe je eilanden eventueel kunt combineren met elkaar in één reis. Niet te vergeten is natuurlijk het Griekse vasteland met de Peloponnesos, Pilion en bijvoorbeeld Chalkidiki.