Griekenland vakantie 2019

30 oktober 2018 Bas Wanrooij

De winterperiode is in aantocht en de dagen worden korter. Een mooie tijd voor inspiratie voor je vakantie naar Griekenland in 2019. Steeds eerder starten reisorganisaties om hun vakantie-aanbod voor de volgende zomer online te hebben staan.

Voor je Griekenland vakantie 2019 kun je al terecht bij Eliza was here, Polyplan, Ross Holidays, Sunweb en TUI. Je hebt nu nog volop keuze in accommodaties en vakantiebestemmingen en bovendien profiteer je van aantrekkelijke vroegboekkortingen.

Een authentieke villa of luxe resort

Wellicht een idee om eens een ander type accommodatie uit te zoeken en te boeken. In plaats van een appartement of hotel verblijven in een authentieke villa. Niet in een drukke badplaats maar juist weg van de massa. Huur een auto erbij en kunt zelf de bestemming ontdekken wanneer je wilt. Een tip is het huren van een motorbootje tijdens je vakantie in Griekenland. Zo kom je bij afgelegen baaien of zelfs op onbewoonde Griekse eilanden.

Meivakantie in plaats van de zomervakantie

De afgelopen jaren was het weer in de meivakantie in Griekenland op de meeste plaatsen (erg) goed. Een prima reistijd om de winterblues definitief achter je te laten en naar Griekenland te gaan. Gezellig met de familie en/of met opa en oma. Het is nog niet zo druk, alleen zal nog niet alles geopend zijn in de dorpen en kustplaatsen. Voordeel is dat het nog niet zo druk is en je toch al kunt zwemmen in de zee.