Meer dan 10 keer naar Griekenland op vakantie

16 augustus 2016 Bas Wanrooij
Meer dan 10 keer naar Griekenland op vakantie

Meer dan 10 keer naar Griekenland op vakantie

We vroegen ons af hoe vaak jullie op vakantie zijn geweest naar Griekenland. Liefst 3.142 bezoekers hebben hun stem uitgebracht in de poll op Griekenland.net de afgelopen maanden.

49,1% van de stemmers zijn fervente Griekenlandfans en al meer dan 10 keer naar Griekenland op vakantie geweest. 18,6% geeft aan tussen de 6 en 10 keer een reis naar Griekenland te hebben gemaakt.

Verslaafd aan Griekenland

Een grote groep bezoekers lijkt verslaafd aan Griekenland. Ze kunnen maar geen genoeg krijgen van het vakantieland en hebben inmiddels al meer plekjes bezocht dan wijzelf. Elke streek en elk eiland is toch weer anders. Zo blijft er genoeg om te ontdekken. Van cultuur tot stranden en van gastronomie tot wandelen in de natuur. Griekenland is verrassend veelzijdig en de Grieken zijn gastvrij.

Begin augustus publiceerde The Huffington Post nog een artikel over de 10 landen wereldwijd met het beste weer en klimaat. Gebaseerd op een onderzoek onder expats wereldwijd. Griekenland staat in de top drie en liefst 76% van de expats in Griekenland beoordeelde het weer en klimaat als “very good”.

Na één keer wil je weer naar Griekenland op vakantie

Ben je een keer naar Griekenland op vakantie geweest, dan is de kans groot dat je weer gaat. 7,5% van de stemmers geeft aan één keer naar Griekenland te zijn geweest, maar al uitkijkt naar een volgende reis naar het Zuid-Europese vakantieland. Ze zijn verliefd op Griekenland en de één gaat terug naar dezelfde bestemming en accommodatie en de ander kiest juist voor een nieuwe vakantiebestemming. Een ding is zeker Griekenland verveelt nooit…