Nieuwe accommodaties Eliza was here

2 januari 2018 Bas Wanrooij

Nieuwe accommodaties Eliza was here GriekenlandReisorganisatie Eliza was here heeft in 2018 nieuwe accommodaties voor haar Griekse vakantiebestemmingen toegevoegd. Het zijn Authentieke finca´s en villa´s met privézwembad op ongerepte plekjes op de Griekse eilanden of het vasteland van Griekenland.

De 17 nieuwe vakantieadresjes voor dit jaar zijn terug te vinden op Epirus, Ithaki, Kreta, Kefalonia, Lefkas en Zakynthos. Ze zijn online te boeken inclusief retourvlucht en huurauto voor de periode van april tot en met oktober 2018.

Nieuwe accommodaties op de Ionische eilanden

De meeste nieuwe accommodaties van Eliza was here zijn terug te vinden op de Ionische eilanden langs de westkust van Griekenland. Zakynthos is populair als vakantiebestemming en Ithaki voor velen (nog) de grote onbekende in het rijtje. Ithaki is eventueel op aanvraag te combineren met een vakantie op buureiland Kefalonia.

Mili Villas in het dorpje Perahori op Ithaki is bijvoorbeeld een traditionele authentieke schoonheid en Theasis Villas in Katouna op Lefkas heeft een privé zwembad en een schitterend uitzicht op de oostkust van het Ionische eiland. Plekjes waar je kunt relaxen en kunt genieten tijdens je vakantie in Griekenland.

Van duurzame tot culinaire plekjes

Bij Eliza was here werken ze met verschillende thema’s. Zo zijn er duurzame vakantieadresjes die gebouwd zijn met respect voor de natuur en passen bij de lokale architectuur, maar ook culinaire adresjes waar de druiven van de lokale wijn naast je appartement of villa groeien. Tevens zijn er accommodaties in Griekenland om in alle rust te genieten van je gezinnetje in een fraaie omgeving