Kali Chronia

31 december 2017 Bas Wanrooij

Chronia Polla 2018 Griekenland.netKali Chronia (Καλή Χρονιά)! We wensen alle Griekenlandliefhebbers een gelukkig, gezond en reislustig 2018 toe. In Griekenland gebruiken ze naast kali chronia ook wel chronia polla (Χρόνια Πολλά) om elkaar het beste te wensen voor het komend jaar. 2017 was een goed jaar voor het toerisme in Griekenland. Meer dan 700.000 Nederlanders zijn dit jaar naar Griekenland op vakantie geweest met het vliegtuig. Kreta is en blijft onze favoriet en heeft tevens de meeste vakantiebestemmingen van alle Griekse eilanden.

In januari 2017 stonden we voor het tweede jaar op rij met een eigen stand op De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wegens ons 15-jarig jubileum hebben we KALA Magazine in het leven geroepen en al snel bleek dit een succes. Op de Vakantiebeurs voor bijzonder reizen in Breda stonden we eind januari voor het eerst een weekend lang Griekenland te promoten. Heel gezellig, net als in Utrecht overigens, en op beide beurzen zijn we ook in januari 2018 weer vertegenwoordigd. Heel leuk om jullie daar weer te zien en gezellig bij te kletsen. We bruisen weer van de nieuwe ideeën voor je volgende vakantie naar Griekenland.

Reizen naar Corfu, Lefkas, Kreta en de Cycladen

In april, mei en juni reizen we normaliter veel naar Griekenland af. Vooral om bestemmingen te ontdekken en voor jullie mooie foto’s te maken en tips te verzamelen. In 2017 zijn we naar Corfu, Lefkas, Parga, Paxos, Kreta, Santorini, Mykonos en Paros geweest. Stuk voor stuk prachtige reizen geweest met een vol dagprogramma. Op de cover van KALA Magazine zomer 2018 zie je een foto van Alefkandra op het Griekse eiland Mykonos, welke we tijdens één van onze reizen hebben gemaakt. Ook voor 2018 staan er weer veel Griekse bestemmingen op het programma om te gaan bezoeken. Suggesties zijn altijd welkom en je kunt ze sturen via e-mail, facebook of aan ons vertellen op één van de vakantiebeurzen in januari.