Nieuwe accommodaties Ross Holidays

7 maart 2019 Bas Wanrooij

Nieuwe bestemmingen Ross Holidays in 2019Zoek je een kleinschalig vakantie-adres in Griekenland en heb je graag een persoonlijk advies? Ross Holidays biedt al meer dan 30 jaar vakanties aan naar Griekenland op inmiddels 29 Griekse bestemmingen. En elk jaar komen er nieuwe kleinschalige accommodaties en Griekse vakantiebestemmingen bij. Dit jaar is het assortiment op Ithaki, Kefalonia, Pilion, de Peloponnesos  en Zakynthos uitgebreid. Nieuwe bestemmingen voor 2019 zijn de Griekse eilanden Milos en Kimolos.

Kefalonia en Pilion nieuwe accommodaties

Het grootste Ionische eiland Kefalonia wint aan populariteit. Nieuwe accommodaties zou het eiland prima kunnen gebruiken, maar er wordt momenteel niet zo veel gebouwd. Toch heeft de reisorganisatie uit Wijchen twee nieuwe appartementen weten te vinden. Op het schiereiland Lixouri vind je Huize Bella Vista, dat mooi uitzicht betekent, op loopafstand van het gezellige centrum. Ontdek het fraaie Petani beach en het rustige Porto Atheras.

Op het schiereiland Pilion heeft Ross Holidays drie nieuwe accommodatie voor 2019. Met name in de nieuwe bestemming Milina aan de zuidwestkust vind je de aanwinsten. Huize Ikosimo ligt in het centrum, pal aan de gezellige boulevard. Hier is geen massatoerisme en niet voor niets was Pilion het zomerverblijf van 12 Griekse goden. Met de bijzondere reizen van eigenaar Stefanos Stefanou kun je meerdere Griekse bestemmingen met elkaar combineren.