Postings van Griekenland.net op Facebook

19 maart 2018 Bas Wanrooij

Postings van Griekenland.net op FacebookFacebook heeft in januari haar strategie omgegooid en het kan zijn dat je niet al onze postings meer ziet langskomen, terwijl je deze wel graag wilt zien. Het sociale medium geeft de voorkeur automatisch op voor meer postings van je (beste) vrienden en minder van bedrijvenpagina’s. Uiteindelijk moet dit zorgen voor meer interactie en minder storende advertenties. Nu kun je in je instellingen zelf aangeven welke bedrijvenpagina’s die je ‘liked’ meer prioriteit wilt geven.

Na verschillende meldingen van onze trouwe fans op Facebook, dat ze niet al onze berichten meer zagen langskomen,  hebben we dit artikel voor jullie geschreven. Handig om in een handomdraai weer je dagelijkse portie Griekenland langs te zien komen. Jullie tips zijn altijd welkom!

Zo zie je weer alle postings van Griekenland.net

Zowel op je mobiele telefoon, tablet of computer werkt het bijna op dezelfde manier. En het is eigenlijk heel eenvoudig. Als je bent ingelogd in je profiel op je mobiel, klik je rechts onderin op menu. Vervolgens scroll je naar beneden en klik je op instellingen. Er verschijnt een pop-up scherm waar je “Voorkeuren voor nieuwsoverzicht” kunt aanklikken. Bij “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien” zoek je Griekenland.net en klik je op het logo. Nu krijgen nieuwsberichten, foto’s, acties en aanbiedingen van Griekenland.net de voorkeur en worden met meer prioriteit op je tijdlijn weergegeven.

Op je computer of laptop is nog iets gemakkelijker. Je logt in op je Facebook-account. Rechtsboven in de blauwe balk zie je een pijltje naar beneden staan. Als je hierop klikt opent een menu. Bijna onderaan zie je “Voorkeuren voor nieuwsoverzicht” staan. Klik hierop en vervolgens op “Geef aan van wie je het eerst berichten wilt zien”. Dan Griekenland.net selecteren en je ziet weer al onze dagelijkse postings.

Mooie foto’s, tips, acties en nieuws

Op onze Facebookpagina plaatsen we zo min mogelijk commerciële uitingen. Dagelijks zoeken we handige tips voor je op, plaatsen we de mooiste foto’s uit Griekenland, informeren we je over acties en lees je het laatste toeristische nieuws over bestemmingen en Griekenland. Fotovrijdag is inmiddels een begrip onder Griekenlandliefhebbers op Facebook en we beantwoorden graag je vragen over bestemmingen, accommodaties, excursies en reizen.