Verliefd op Griekenland

31 maart 2020 Bas Wanrooij

Verliefd op GriekenlandVoor de campagne ‘Verliefd op Griekenland’ organiseerden we de hele maand maart een winactie samen met Sunweb. Heel veel Griekenlandliefhebbers hebben met allemaal positieve en originele inzendingen hun liefde voor het Mediterrane land geuit. Wat missen we met zijn allen toch onze vakanties naar de Griekse eilanden en het vasteland. Een beetje wegdromen met mooie foto’s van verschillende Griekse vakantiebestemmingen op onze Facebookpagina is een leuke bijkomstigheid.

Waarom ben jij verliefd op Griekenland?

Waarom ben jij verliefd op Griekenland? Een vraag die echte Griekenlandfans op het lijf geschreven is. We kregen dan ook 436 leuke inzendingen. De één nog mooier, emotioneler of uitgebreider dan de ander. Van al meer dan 40 verschillende bestemmingen te hebben bezocht tot een Griek mee naar huis genomen. En van een prachtige Griekse achtertuin tot zelfs in Griekenland willen gaan wonen. Zelf worden we hier als redactie erg vrolijk van. Het was dan ook niet gemakkelijk om een selectie te maken van mogelijke winnaars.

Graag naar Griekenland op vakantie

Zeker in deze onrustige tijden met het Corona-virus snakken we naar een vakantie in Griekenland. We willen graag op vakantie naar Griekenland. De winnares van onze prijsvraag is Cora van Daalen geworden. Ze is verliefd op Griekenland: “Omdat ik graag met volle teugen geniet, is Griekenland mijn favoriet! Dit schitterende land vol cultuur, zon en zee en stranden is verrukkelijk; om van te watertanden! Daarom ga ik er graag heen en met Sunweb op reis, altijd goed verzorgd en voor de beste prijs!”. Van harte gefeliciteerd en iedereen bedankt voor jullie deelnames. We love Greece!