Je weekend start met GRIEKend

16 maart 2018 Bas Wanrooij

Je weekend start met GRIEKendGriekenland.net start met GRIEKend. Elke zaterdag vind je op onze Facebookpagina die superaanbieding voor een vakantie naar Griekenland, een tip voor een schitterende accommodatie en/of een unieke rondreis door Griekenland. Samen met onze partners in de reiswereld gaan we op zoek naar die speciale adresjes en de beste aanbiedingen voor Griekenlandliefhebbers. Zie jij ook door de bomen de last minutes niet meer? Op Facebook kun je ons altijd een bericht sturen en kijken we graag met je mee naar bestemmingen, accommodaties, maatreizen en pakketreizen.

Bestemmingen Griekenland en aanbiedingen

We zijn altijd op zoek naar interessante vakanties en mogelijkheden om een specifieke reis te maken. Van een mooie luxe villa op Zakynthos tot een rondreis over de Peloponnesos. Uiteraard ook last minute aanbiedingen voor pakketreizen met een verblijf in een studio of appartement voor € 199,-. Bovendien accommodaties direct aan zee, waar je zelf een goedkope vliegticket bij kunt boeken. Ook voor de vliegtickets doen we dan suggesties met verschillende vertrekdata. De schoolvakanties in 2018 voor de verschillende regio’s staan op Griekenland.net en handig om er bij te houden.

Zomerseizoen Griekenland start in april

Vanaf begin april starten de vakantievluchten vanaf luchthavens in Nederland, België en Duitsland naar de Griekse eilanden en luchthavens op het vasteland. Je zult in de periode van april tot en met oktober dan ook de meeste pakketreizen vinden. Momenteel is het op verschillende plaatsen in Griekenland zelfs al 20 C overdag en in april kan het overdag al heerlijk weer zijn. Je weekend start op zaterdag met GRIEKend. Kalo taxidi!