Appartementen

  Zoek je een appartement in Griekenland? De meeste appartementen in Griekenland hebben twee kamers en steeds meer appartementen hebben drie kamers. Ze spelen in op de behoefte van gezinnen en families met kinderen. Je vindt eigenlijk door heel Griekenland appartementen en het is mogelijk om een pakketreis boeken in Nederland via een reisorganisatie met vliegticket en transfer. Andere optie is via een hotelwebsite of lokaal bij een Griek zelf tijdens je reis.

  Appartementen voor je vakantie in Griekenland vind je overal

  In een appartement heb je het voordeel ten opzichte van een hotel dat je zelf kunt koken. Je hebt een keuken(tje) met een gas- of elektrisch kooktoestel en een koelkast. Het is meer een huis en niet alleen een plek om te overnachten. Bovendien kun je in een twee of drie kamer appartement met meer dan twee personen verblijven. Ideale accommodaties voor families. Hotelkamers zijn over het algemeen voor maximaal twee personen. Uitgezonderd Junior- en Senior suites.

  We hebben de beste aanbiedingen voor pakketreizen met appartement in Griekenland voor je verzameld. Dagelijks updates voor heel veel Griekse vakantiebestemmingen. Op de interactieve kaart kun je doorklikken naar appartementen in Griekenland en zelf een accommodatie boeken voor je vakantie.

  [acco_map tag=”appartement”]

  Studio’s in Griekenland

  Een studio is een ander woord voor een één kamer accommodatie en deze worden veel aangeboden in Griekenland. Vaak voordelig, al vanaf € 20,- per nacht, en eenvoudig. Voordeel is dat de studio’s ook te vinden zijn op de betere locaties. Dicht bij het strand, maar ook het centrum van een Griekse vakantiebestemming of in het centrum van een grote stad als Athene of Thessaloniki. Een verblijf voor maximaal twee volwassenen en soms is er extra ruimte voor een kinderbed. Voor een kort verblijf, bijvoorbeeld tijdens eilandhoppen over de Cycladen, biedt een studio vaak uitkomst.

  Een slaapbank in de kamer kan ’s avonds omgetoverd worden tot bed voor één of twee kinderen. Voor de ouders is het dan fijn als er een balkon of terras bij de studio is. Wanneer de kinderen (moeten gaan) slapen kun je dan zelf op het terras of het balkon gaan zitten.

  Twee kamer appartementen in Griekenland

  Zoals al gezegd hebben de meeste appartementen twee kamers. Een woon/slaapkamer met keuken, zitje en twee bedden en een slaapkamer met twee bedden zijn de meest geboekte appartementen. Ze zijn ingericht op maximaal vier personen. Eigenaren zijn net als bij de kleinschalige hotels vaak families. De sfeer is gemoedelijk en je krijgt gemakkelijk contact met de eigenaar en de lokale Griekse bevolking.

  Er wordt in Griekenland flink geïnvesteerd door eigenaren van appartementen om gedateerde gebouwen uit de jaren ’80 te upgraden of vernieuwen. Je kent de douches wel met douchegordijntjes. Meer en meer verdwijnen deze en worden vervangen door douchecabines. Ook hele nieuwe appartementencomplexen worden gebouwd in het vakantieland.

  Drie kamer appartementen in Griekenland

  Families met kinderen zoeken meer en meer de drie kamer appartementen op. Zo heb je een woonkamer met keuken, een slaapkamer voor de kinderen en een slaapkamer voor de ouders. Iedereen zijn eigen stekje tijdens een vakantie in Griekenland. Het aanbod van deze grotere appartementen is in Griekenland nog niet echt groot. Toch spelen ondernemers hier meer en meer op in en verbouwen hun huidige appartementen of er worden nieuwe appartementen gebouwd met drie kamers.

  Het 3-kamer appartement is eigenlijk de ideale accommodatie voor gezinnen. Wat meer comfort, ruimte en privacy. Luxe 3-kamer appartementen hebben zelfs twee badkamers.

  Zoek de beste aanbiedingen voor appartementen

  Meer Griekenland aanbiedingen