Vakantiebeurs Breda 2017

    Griekenland.net stond op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in Breda op 21 en 22 januari 2017. De Grote Kerk van Breda, een prachtige locatie, werd deze vakantiebeurs voor het eerst georganiseerd. Het hele weekend was het gezellig druk op de Vakantiebeurs Breda 2017 en hebben we Griekenland weer goed kunnen promoten als vakantiebestemming. Zowel (veel) Brabanders als Belgen hebben deze beurs bezocht.

    Vakantiebeurs Breda 2017 voor bijzondere reizen in de Grote Kerk

    Op stand 26, tegenover het restaurant, werden bijzondere en minder toeristische bestemmingen in Griekenland gepromoot. Daarbij was er een proeverij van Metaxa 5 en 7 sterren. Specifieke vragen voor rondreizen, cruises en combinaties van diverse Griekse vakantiebestemmingen kwamen veelvuldig aan bod. Ook pakketreizen naar fascinerende bestemmingen als AlonissosKythira, Pilion en Ithaki waren in trek. Bovendien was het erg leuk om veel fans van onze Facebookpagina te ontmoeten en ervaringen mee uit te wisselen.

    Bezoekers van deze Vakantiebeurs wilden graag iets nieuws ontdekken in Griekenland. Soms ook reizen op een andere manier naar en door Griekenland. Zoals met de camper over de Peloponnesos of met het openbaar vervoer door de streek Epirus en de Zagoria dorpen. Een dagje zeilen langs de Argo-Saronische eilanden of met de hele familie naar het eiland Corfu.