Griekenland.net op Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Breda

3 januari 2017 Bas Wanrooij
Griekenland.net op Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Breda

Griekenland.net – Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Griekenland.net staat dit jaar niet alleen op De Vakantiebeurs in Utrecht, maar ook op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Breda. Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 vindt het evenement plaats in de Grote Kerk in Breda. Griekenland.net is te vinden op stand 26 met een Metaxa-proeverij. We delen graag tips voor de vele bijzondere plekjes in Griekenland en de mogelijkheden om zelf een vakantie naar Griekenland te organiseren of je reis te boeken bij een Griekenlandspecialist.

Een combinatiereis van verschillende Griekse eilanden, een rondrit over de Peloponessos op het vasteland, skiën in het noorden van Griekenland, genieten van authenticiteit op Alonissos, duiken bij Kreta of een eco-vriendelijke vakantie op Zakynthos. Het zijn voorbeelden van bijzondere reizen naar Griekenland. Kom gezellig langs met je specifieke vakantiewensen voor Griekenland en we helpen je graag verder.

De openingstijden van de Beurs voor Bijzondere Reizen in Breda zijn op zaterdag 21 januari van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 22 januari van 10.00 tot 18.00 uur. 2017 is de zesde jaargang van het evenement, maar de eerste editie van deze ‘nieuwe’ vakantiebeurs in Breda. In Amsterdam is de Beurs van Berlage een vaste stek en voorheen was ook Maastricht een lokatie voor deze beurs.