Agios Ioannis beach

  Agios Ioannis beach is een groot zandstrand op slechts een paar kilometer afstand van Nikiti in het noorden van Sithonia. Het strand is goed georganiseerd met ligbedden en parasols die je kunt huren. Tevens is er een grote vrij toegankelijke parkeerplaats en liggen er enkele accommodaties aan het zandstrand. Als je vanuit Elia komt aanrijden word je vanaf de doorgaande weg al getrakteerd op een mooi uitzicht op deze baai.

  Agios Ioannis beach is een lang zandstrand op Sithonia

  In de zomer kan het al snel druk worden op Agios Ioannis beach. Het lange zandstrand van ongeveer 750 meter wordt overigens al jaren gewaardeerd met een Blue Flag. Er zijn lifeguards aanwezig en sportievelingen kunnen hier beach volleyballen. Vind je het hier te druk dan kun je uitwijken naar Kastri beach op een steenworp afstand. Andere kleinere stranden in de buurt zijn bijvoorbeeld Koviou beach en Spathies beach.

  Agios Ioannis beach is een kindvriendelijke strand en dus populair bij gezinnen met (kleine) kinderen. Niet alleen is het langs brede zandstrand fijn om op te spelen, maar ook de langzaam aflopende zeebodem en het heldere zeewater zijn aantrekkelijk voor families.

  Chalkidiki foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen