Vrachos

  Vrachos is een vakantiebestemming in Epirus op het vasteland van Griekenland. Het ligt 30 kilometer ten noorden van de stad Preveza en 30 kilometer ten zuiden van de badplaats Parga. Het lange zandstrand van Vrachos is de trekpleister voor toeristen, welke langzaam overloopt in Loutsa beach. De centrale ligging aan zee van het dorp maakt het interessant om de culturele bezienswaardigheden in de omgeving te gaan bezoeken.

  Vrachos is een badplaats in Epirus op het vasteland

  Hotels en appartementen in Vrachos liggen langs de beachroad en de meeste accommodaties verzorgen ligbedden en parasols op het strand. Het lange zandstrand is grotendeels georganiseerd, maar aan de noordzijde bij Loutsa beach nog niet. De zeebodem loopt op de meeste plaatsen geleidelijk af, zeker aan de zuidzijde. Het zeewater is kraakhelder en kleurt met de zon erop turquoise. De zonsondergangen zijn hier prachtig. Langs het strand vind je ook tavernes, restaurants, bars, supermarktjes en een bakker.

  Door de centrale ligging van de bestemming kun je met een huurauto gemakkelijk de bezienswaardigheden van Zalongo, Nikopolis, Necormandio en Kassopi. Een dagje naar het gezellige Parga kan natuurlijk ook of naar Monolithi beach. Een wandeling langs de prachtige Archeron rivier of vogelspotten in de Golf van Amvrakikos behoren ook tot de mogelijkheden.

  Epirus foto album

  Meer Griekenland aanbiedingen