Grecotel Caramel Boutique Resort

Het Grecotel Caramel Boutique Resort is een luxe accommodatie op zes kilometer van de stad Rethymnon, in Adelianos Kampos, gelegen direct aan zee. Met de bus, taxi of eigen vervoer ben je zo in het centrum van het bruisende Rethymnon. De afstand naar het vliegveld van Chania of Heraklion bedraagt 76 kilometer en reken op ongeveer een uur reistijd.

Grecotel Caramel Boutique Resort is luxe met persoonlijke aandacht

De naam “boutique hotel & resort” geeft al aan dat het een kleinschalige accommodatie met persoonlijke service. Het hotel heeft zowel suites als villa’s en van alle luxe voorzien. Het zwembad confetti-pool is fraai met een apart kinderbad en lounge gedeelte. Na zonsondergang wordt het water van het zwembad verlicht in alle mogelijke kleuren. Het resort is kindvriendelijk en heeft verschillende programma’s om kinderen, van baby’s tot tieners, te plezieren en hun ouders te laten relaxen.

Het Grecotel Caramel Boutique Hotel & Resort ligt direct aan het strand van de Kretenzer Rivièra. Een zandstrand gewaardeerde met een Blue Flag en een broedplaats van de Caretta Caretta zeeschildpad. Caramel Boutique heeft een eigen gourmet a la carte restaurant met een Mediterrane keuken. Het ontbijt is uitgebreid en het (overdekte) terras biedt uitzicht op het zwembad en verderop de zee. Optioneel is een bezoek aan de authentieke Agreco Farm, op drie kilometer van het Grecotel, voor lunch of diner.

Grecotel Caramel Boutique Resort accommodaties

Grecotel Caramel Boutique Hotel het ontbijt

Grecotel Caramel Boutique Hotel – uitgebreid ontbijt

Bij het Grecotel Caramel Boutique Hotel & Resort heb je volop keuze voor een verblijf dat bij je past. Verschillende suites zijn beschikbaar van de Carmel Junior Suite tot aan de Luxury Bungalow Suite. Allemaal comfortabele suites voor twee tot vier personen of familie met twee kinderen. Verzorging met uitgebreid ontbijt of half board service.

Caramel Junior Suite – heeft een oppervlakte van 40m2 en is modern ingericht met een traditioneel tintje. Een comfortabel kingsize tweepersoonsbed, aparte badkamer met luxe douche en Eau de Grèce verzorgingsproducten, LCD tv met satelliet kanalen en een terras met twee stoelen en uitzicht op het zwembad, de zee of heeft een eigen tuin. Deze suite is geschikt voor twee personen.

Family Suite – heeft een oppervlakte van 50m2 en is modern en klassiek ingericht in de kleuren wit en blauw. Twee aparte slaapgedeeltes met een comfortabel kingsize tweepersoonsbed en twee bedbanken voor de kinderen. ook twee aparte badkamers, waarvan er één is uitgerust met een luxe douche en Eau de Grèce verzorgingsproducten. Een balkon of terras met tafel en vier zitjes, LCD tv met satelliet kanalen en uitzicht op het zwembad of de zee. Deze suite is geschikt voor twee volwassene en twee kinderen.

Grecotel Caramel Boutique Hotel het zwembad met verlichting

Grecotel Caramel Boutique Hotel – zwembad verlicht

Bungalow suite – heeft een oppervlakte van 50m2 of 55m2 en is voorzien van alle luxe. Ruime suites met aparte badkamer en een groot terras met uitzicht op zee of de tuin. Luxe spa douche of bad en Eau de Grêce verzorgingsproducten, kingsize tweepersoonsbed en en-suite living area. LCD tv met satelliet kanalen en de suites zijn ingericht met exclusieve decoratie. Geschikt voor drie of vier personen.

Villa’s – zijn beschikbaar met twee slaapkamers, drie slaapkamers of zelfs vier slaapkamers. Gelegen aan of zelfs op het strand en variëren in grootte van 65m2 tot 165m2 en geschikt voor vijf tot tien personen. Alle villa’s van Grecotel Caramel Boutique hebben twee verdiepingen en twee of drie verschillende badkamers met luxe douche en toilet. Eén badkamer is een Spa. De villa’s hebben twee of meer Master Bedrooms met king size comfortabele tweepersoonsbedden en verschillende terrassen en balkons met zitjes. Meerdere LCD tv’s met satelliet kanalen en alle badkamers bieden Eau de Grêce verzorgingsproducten.