Chrissi Ammos beach

  Chrissi Ammos beach op Lesbos wordt ook wel Golden Sand beach of Kamila beach genoemd. Het Caribisch ogende strand ligt in het noordoosten op 38 kilometer van het gezellige Molyvos. Een kindvriendelijk zandstrand zonder enige voorzieningen met voor de kust de maagdelijke Tokmakia eilanden. Met de auto kun je tot dichtbij het strand komen, maar het laatste stukje dien je te voet af te leggen.

  Golden Sand beach behoort tot de mooiste stranden van Lesbos

  Golden Sand beach, zoals de locals het graag noemen, is bedenkt met fijn zand van een lichte kleur. De zeebodem loopt zeer geleidelijk af en door de ligging waait het nauwelijks in deze komvormige natuurlijke baai. Op en langs het strand is nauwelijks schaduw en je kunt hier gen ligbedden of parasols huren. Neem zelf dus ruim voldoende drinkwater mee en wat te eten. Ook een parasol is aan te raden om zelf mee te nemen naar Chrissi Ammos beach.

  Chrissi Ammos beach behoort zonder meer tot de allermooiste stranden van het eiland Lesbos. Het is populair bij locals die hier graag met hun gezin in het weekend naartoe gaan. Voor wat eten in de buurt kun je naar Chalikia taverne gaan op drie kilometer van het strand. Deze traditionele eetgelegenheid ligt dichtbij Aspropotamos beach.

  Foto album Lesbos

  Meer Griekenland aanbiedingen