Paraga beach

  Paraga beach is een schitterend zandstrand op het Griekse eiland Mykonos. Het ligt op zes kilometer van Mykonos-stad aan de zuidkust en is grotendeels georganiseerd met ligbedden en parasols. Op het zandstrand is het niet te druk zoals bij Psarou beach en zonder twijfel behoort Paraga beach bij de allermooiste stranden van het eiland. Een tip om te bezoeken tijdens je vakantie op Mykonos.

  Paraga beach is één van de mooiste stranden van Mykonos

  De prijzen voor een espresso of een biertje zijn bij Tasos taverne gewoon normaal (anno 2017). Zeker in vergelijking met horecagelegenheden op zo’n prachtige locatie direct aan zee. Wellicht heeft dit te maken met de enige goed georganiseerde camping van het eiland die hier dichtbij ligt. Aan de andere zijde van de baai ligt de beroemde Scorpios beach club met restaurant op de kliffen. Een plek waar de celebs zich overdag graag terugtrekken om te genieten van hun zonvakantie. Scorpios heeft aan de zijde van Kavos beach een eigen pier met aanlegsteiger voor jachten.

  Paraga beach kun je bereiken met een huurauto, het openbaar vervoer en in juli en augustus ook met een taxi-boot vanuit Mykonos-stad naar Super Paradise beach. Het ligt op loopafstand van Anna beach en Platis Gialos beach en heeft alle gewenste voorzieningen.

  Paraga beach is ongeveer 350 meter lang en bedekt met fijn lichtgeel zand. De zee kleurt hier in de mooiste tinten groen en blauw en het zeewater is kraakhelder. Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit en het strand is ook geschikt voor families met kinderen.

  foto album Mykonos

  Meer Griekenland aanbiedingen