Super Paradise Beach

  Super Paradise Beach is één van de fraaie en georganiseerde stranden op Mykonos. Overdag is het hier één groot feest bij de gelijknamige beachclub; de grootste van Mykonos. Vanuit Chora is de afstand slechts zes kilometer en rijden busjes je naar dit partystrand. Vanaf het strand van Ornos vaart regelmatig een bootje om je naar dit zandstrand aan de zuidkant van Mykonos te brengen. Parkeergelegenheid genoeg en de weg erheen is gemakkelijk te vinden. Het laatste stukje weg is behoorlijk steil.

  Super Paradise beach is één van de drukste stranden van Mykonos

  Super Paradise Beach start dagelijks van 16.30 uur met stevige house muziek in de beachclub en op het strand. Regelmatig treden, vooral in de zomermaanden, bekende internationale DJ’s op. Later in de nacht draaien deze DJ’s dan vaak hun sets in de club Cavo Paradiso.

  Het strand is een fijn zandstrand en het zeewater loopt geleidelijk af. Twee strandstoelen en een parasol kosten 12 euro per dag en bij de bar kun je terecht voor shots en cocktails. Met een grote portemonnee kun je terecht op het speciale Moët VIP terras. In het restaurant zijn de kipsouvlaki’s aan te raden. Laat in de shop een t-shirt van Super Paradise Beach bedrukken met je eigen naam als aandenken en souvenir.

  Aan de andere zijde van het zandstrand vind je Pinky een andere beach club, maar minder populair.

  foto album Mykonos

  Meer Griekenland aanbiedingen