Tsamadou beach

  Tsamadou beach is een populair kiezelstrand bij de vakantiebestemming Kokkari. het ligt op een paar honderd meter van Lemonakia beach en vanaf de Tsamadou beach bar en café heb je een fraai uitzicht. Hier vandaan loopt ook een wandelpad naar beneden. Onderweg zie je het turquoise zeewater tussen de groene pijnbomen door.

  Tsamadou beach op Samos is een mooi kiezelstrand

  Tsamadou beach is grotendeels georganiseerd met ligbedden en parasols. De oostkant van het strand tevens een gedeelte voor nudisten. Langs het strand vind je de Navagos beach bar voor wat drinken en wat te eten tijdens een stranddag op je vakantie. Het zeewater is hier kraakhelder en kleurt fraaie tinten groen en blauw. In de zomermaanden is het snel druk.

  De zeebodem loopt vrij snel af en is bedekt met kiezels en stenen. Voor kleine kinderen is het strand minder geschikt, al hoewel de baai wel beschut ligt tegen de wind. In totaal is het kiezelstrand 360 meter lang en op sommige plaatsen 10 meter breed. Parkeren kun je gratis boven de baai bij de eerder genoemde horecagelegenheid.

  De kwaliteit van het zwemwater is uitstekend en de temperatuur van het zeewater is gemiddeld te noemen voor Samos. In de maand mei kun je hier al zwemmen.

  foto album Samos

  Meer Griekenland aanbiedingen