Beste kleine hotel ter wereld in Griekenland

12 februari 2019 Bas Wanrooij

Beste kleine hotel ter wereld in GriekenlandVolgens bezoekers van Tripadvisor staat het beste kleine hotel ter wereld in 2019 op Santorini. Anastasis in Imerovigli is de winnaar van deze Travelers’ Choice Award. Het kleinschalige Kokkini Porta Rossa hotel in het oude centrum van de hoofdstad van Rhodos vinden we terug op de derde plaats dit jaar. Griekenland doet het dus goed met service en kwaliteit in combinatie met kleinschalige accommodaties.

Beste all-inclusive hotel staat in Griekenland

In de top 25 van beste hotels ter wereld is ook een Griekse notering in 2019. Op de 16e plaats staat het luxe Ikos Oceania resort in Nea Moudania op Chalkidiki. In het lijstje van de beste 25 hotels in Europa staat Ikos Oceania op de zevende plaats. Andere Griekse notering in deze prestigieuze lijst is het Ikos Olivia in Gerakini op de negende plaats.

Net als vorig jaar is een Ikos resort verkozen tot het beste all-inclusive resort ter wereld. De all-inclusive gastvrijheid van het Ikos Oceania hotel wordt door bezoekers van Tripadvisor alom geprezen. Het Ikos Olivia resort staat dit jaar op de tweede plaats in de top 25 van beste all-inclusive hotels ter wereld.

In top 25 van luxe resorts ter wereld zijn Porto Sani (8) en het Andronis Boutique Hotel in Oia (16) de twee Griekse noteringen dit jaar. Ook bij de beste 25 gezinshotels ter wereld zijn twee Griekse resorts in 2019 terug te vinden. Op de zevende plaats staat Sani Club en op de vijftiende plaats Sunconnect Kipriotis Aqualand in Psalidi op Kos.