Beste hotels van Griekenland in Nafplion, Oia en Lindos

2 mei 2018 Bas Wanrooij

Beste hotels van Griekenland in 2018De beste hotels ter wereld in 2018 zijn door bezoekers van TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, eerder dit jaar gekozen. In de top 25 van beste hotels in Europa staan dit jaar drie hotels in Griekenland. Op de 16e plaats vinden Pension Marianna terug in de stad Nafplion op de Peloponnesos, op de 20e plaats Canaves Oia Suites op Santorini en op de 25e plaats het Lindos Blu resort op Rhodos.

Mykonos en Santorini domineren top 25 Griekenland

De Cycladen-eilanden Mykonos en Santorini domineren de top 25 met beste hotels van Griekenland in 2018. Beide eilanden hebben vijf noteringen in de gerenommeerde lijst en gezamenlijk zijn ze goed voor 40% van de 25 beste hotels dit jaar.

Ook Rhodos doet het goed en levert vier hotels af in deze top 25 en de streek Chalkidiki, op het vasteland van Griekenland, heeft drie hotels die dit jaar zijn terug te vinden.

Tips voor beste hotels van Griekenland

Een notering in de TripAdvisor Traveller’s Choice Awards top 25 van beste hotels in Griekenland betekent niet automatisch dat er een duur prijskaartje aan een overnachting hangt. Zo hanteren bijvoorbeeld Pension Marianna op de Peloponnesos (1), het Achtis Hotel in Afitos (4) hele normale tarieven om te komen logeren. Door de populariteit is de beschikbaarheid van het aantal kamers in deze hotels wel beperkt en heel snel volgeboekt.

Tips voor hotels in deze top 25 zijn Amathus Elite Suites op Rhodos, het Saint Adrea hotel in Naoussa op Paros, het Regina Dell Acqua resort in Skala op Kefalonia, het Cavo Bianco hotel in Kamari op Santorini, het Mykonos Bay resort, het Myconian Ambassador Hotel, het Ikos Olivia hotel op Chalkidiki en het Andronikos Village hotel.